• Lorem ipsum

Glutenvrije Pilsner

Kukko Alcoholvrij Pils 33cl
Kukko
Alcoholvrij Pils 33cl
Glutenvrij alcoholvrij pils van Kukko. Dit pilsje heeft slechtst 0,3% alcohol, maar heeft nog steeds de smaak van een normaal pilsje. Kukko maakt eerst normale pils en haalt hierna de alcohol eruit, zonder het bier te destilleren. Probeer het nu!
€2,49
Bavaria Premium Pilsener Glutenvrij 5% 33cl 3 stuks
Bavaria
Premium Pilsener Glutenvrij 5% 33cl 3 stuks
Premium Pilsener van Bavaria is Glutenvrij bier. Een helder lichtblond pils, volmout, lekker drinkbaar, verfrissend, fruitig in geur met een vleugje noten. 3x330ml.
€4,69
Mongozo Premium Pilsener 5% 33cl Biologisch
Mongozo
Premium Pilsener 5% 33cl Biologisch
Mongozo - Premium Pilsener Biologisch. Nummer 1 glutenvrij bier van de wereld.
€2,79
Coucou Pilsener 2,8% 33cl
Coucou
Pilsener 2,8% 33cl
Deze glutenvrije pilsener van het Belgische merk Coucou (33cl) is laag in alcohol, maar rijk aan smaak! Met hinten vlierbloesem, walnoot en honing is dit bier heerlijk zacht en verfrissend.
€2,49
Kukko Pils 5,5% 50cl
Kukko
Pils 5,5% 50cl
Kukko glutenvrije pils 50 cl (5,5 vol.). Een sterk gehopt volmoutbier, dat de mout en hop in perfecte harmonie combineert. Heerlijk met wat chips of zoutjes!
€1,99
Glutenvrije Pilsner

Pilsner is misschien wel de bekendste biersoort en wordt door iedereen eigenlijk als het 'normale' bier gezien. Maar hoezo wordt het als het normale bier gezien? En hoe is het eigenlijk ontstaan?

In Nederland wordt pilsner eigenlijk het meest gedronken en als jij in een kroeg een biertje bestelt krijg je eigenlijk altijd pilsner en in de supermarkt is pilsner in kratjes eigenlijk ook het bekendst. Omdat dit bier wat minder bitter is dan speciaal biertjes is het toegankelijker voor iedereen en dus zijn er meer mensen die pilsner drinken dan een speciaal biertje. De kleur van een pilsner is goudgeel en er zit meestal tussen de 4,1 en 5,1% alcohol in een biertje. 

Pilsner is als eerste gebrouwen in de Tsjechische stad Pilsen, daar is ook de naam vandaan gekomen. Het werd voor het eerst gebrouwen door Josef Groll in 1842. Bij pilsner bier wordt er gebruik gemaakt van ondergisting in plaats van bovengisting. Er wordt dan gebrouwen bij lage temperaturen. 

Speciaalbieren

Naast glutenvrije pilsner verkopen wij ook nog glutenvrije speciaalbieren. Een eental daarvan zijn:

Bestellen Glutenvrijemarkt.com

We hebben een groot assortiment aan glutenvrije bieren op de site. Naast glutenvrije bieren hebben we ook nog heel veel andere glutenvrije producten zoals pasta, koekjes, afbakbrood. Plaats je je bestelling voor 16:00 uur? Dan wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd.