• Lorem ipsum

Witbier

Mongozo Boekweit Witbier Biologisch 4,8% 33cl
Mongozo
Boekweit Witbier Biologisch 4,8% 33cl
Biologisch glutenvrij witbier met boekweit van Mongozo. Witbier zoals het hoort te smaken.
€2,79
Brouwerij Klein Duimpje Glutenvrije Weizen 5.5% 33cl
Brouwerij Klein Duimpje
Glutenvrije Weizen 5.5% 33cl
Glutenvrije Weizen van Brouwerij Klein Duimpje. Een heerlijk biertje met smaak en geur eigenschappen van kruidnagel en banaan. Pittig, maar toch fris van smaak!
€2,99
Witbier

Je zit heerlijk in de zon op een terrasje en je hebt zin in een biertje, maar je wil niet een normaal biertje maar een kaar iets anders. Alleen wil je ook geen zwaar speciaal biertje, een perfecte optie is dan een wit biertje. Maar hoe smaakt zo'n wit biertje dan? 

Een wit biertje bestaat uit tarwemout, gerstemout en diverse kruiden. Wit bier is een bovengistend bier. Meestal zijn die kruiden citrusschillen, hop en koriander. Ook is het bier ongefilterd waardoor het biertje er een beetje troebel uitziet en het heeft een lichtgele kleur. De smaak van het bier is fris en een beetje fruitig en een beetje zoet. 

Een wit biertje is een niet heel zwaar biertje. Het alcoholpercentage ligt meestal tussen de 5% en 6%. Door de smaak en doordat het biertje niet zo zwaar is is het een perfect biertje voor in de zomer!

Andere biersoorten

Het wit bier wat we verkopen is allemaal glutenvrij, net zoals alle andere bieren die we verkopen. Een aantal andere glutenvrije biersoorten die we verkopen zijn:

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

Je kan bij ons allemaal verschillende glutenvrije biersoorten proberen en zo kan je dus ontdekken welke je het lekkerst vindt. Ook hebben we nog allemaal andere glutenvrije producten zoals noedels, glutenvrij meelen energierepenJe kan snel van je bestelling genieten omdat als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst het de volgende dag al bij je wordt thuis bezorgd.