• Lorem ipsum

Kombucha

Vigo Kombucha Lightbrew Original 330ml
Vigo
Kombucha Lightbrew Original 330ml
De Original Kombucha van Vigo wordt gemaakt van gefermenteerde zwarte en witte thee. Kombucha is een gezonde drank die niet alleen je energiepeil omhoog helpt, maar ook de spijsvertering bevordert en het immuunsysteem ondersteunt.
€1,39
Vigo Kombucha Lightbrew Acai 330ml
Vigo
Kombucha Lightbrew Acai 330ml
De Acai Kombucha van Vigo wordt gemaakt van gefermenteerde zwarte en witte thee en acai. Kombucha is een gezonde drank die niet alleen je energiepeil omhoog helpt, maar ook de spijsvertering bevordert en het immuunsysteem ondersteunt.
€1,39
Vigo Kombucha Lightbrew Schisandra 33 cl
Vigo
Kombucha Lightbrew Schisandra 33 cl
Kombucha schisandra van Vigo is een een lekker drankje om te gebruiken voor een mix, of te drinken als frisdrank. De schisandrabes zet al je smaakpapillen aan! En het mooie is: kombucha zit vol met goede stoffen, zoals antioxidanten en vitamines!
€1,39
Captain Kombucha Kombucha Gember & Citroen Biologisch
Captain Kombucha
Kombucha Gember & Citroen Biologisch
Kombucha gember & citroen van Captain Kombucha is een heerlijke, biologische en verfrissende dorstlesser.
€1,99
Kombucha

Kombucha. Je hebt er vast wel eens van gehoord, het wordt namelijk een steeds bekender drankje. Sinds deze eeuw is er ook een beetje een hype over ontstaan. Is die hype eigenlijk wel terecht? En wat is kombucha eigenlijk?

Waar kombucha nou precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat het uit het Oosten komt, daar wordt de drank namelijk al honderden jaren gedronken. In het begin van deze eeuw is het in Europa en Amerika bekend geworden omdat het zou helpen als je problemen hebt met je darmen en je immuunsysteem.

Kombucha bestaat uit een gezoete zwarte of groene thee. Vervolgens worden er bacteriën van de kombucha-zwam aan toegevoegd. Door het een of twee weken te laten staan fermenteren de thee en de suiker langzaam. Na een of twee weken heb je dan een zurig drankje, en dat is kombucha. 

De hype van kombucha is dus gekomen omdat het goed voor je gezondheid zou zijn. Maar is het allemaal wel zo goed voor je gezondheid als ze zeggen? Er zijn verschillende onderzoeken naar gedaan. En in kombucha zitten eigenlijk geen stoffen die super goed voor je gezondheid zijn. Dus de hype dat het je gezondheid verbetert is eigenlijk niet terecht. Wel is het zo dat dit bijzondere drankje zeker de moeite waard is om een keer te proberen door de aparte smaak dat het drankje heeft.

Op onze site verkopen we eigenlijk maar één merk kombucha drankjes, namelijk Captain Kombucha. Die heeft allemaal verschillende smaken kombucha die zeker het proberen waard zijn!

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

Het bestellen van producten bij glutenvrijemarkt.com is eenvoudig en gaat ook nog eens snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al lekker bij je thuis bezorgd. Naast kombucha kan je natuurlijk nog veel meer andere glutenvrije producten bij ons bestellen. We hebben een groot aanbod en je kan dus echt van alles bij ons bestellen.