• Lorem ipsum

Alcoholvrij

Ambar Celíacos Alcoholvrij Bier 0,0% 33cl
Ambar
Celíacos Alcoholvrij Bier 0,0% 33cl
Dit heerlijke Celíacos Bier van Ambar is niet alleen glutenvrij, maar ook alcoholvrij. Een Spaans biertje dat je op elk moment kunt drinken en je een zomers gevoel geeft.
€1,69
Kukko Alcoholvrij Pils 33cl
Kukko
Alcoholvrij Pils 33cl
Glutenvrij alcoholvrij pils van Kukko. Dit pilsje heeft slechtst 0,3% alcohol, maar heeft nog steeds de smaak van een normaal pilsje. Kukko maakt eerst normale pils en haalt hierna de alcohol eruit, zonder het bier te destilleren. Probeer het nu!
€2,49
Galipette Alcoholvrije Cider 33cl
Galipette
Alcoholvrije Cider 33cl
Heerlijk fruitige alcoholvrije cider van Galipette, gemaakt van puur sap.
€2,09
Alcoholvrij

Het zonnetje schijnt of je bent bijvoorbeeld met je vrienden en je hebt zin in een biertje. Maar wat nou als je nog moet rijden, bob bent, geen alcohol mag vanwege verschillende redenen of gewoon geen zin hebt in een kater de volgende dag. Alcoholvrij bier is dan de perfecte keus. Ook zijn de bieren die wij verkopen op de site allemaal glutenvrij. 

Waarom alcoholvrij bier?

Met alcoholvrij bier heb je toch de ervaring en de gezelligheid van een biertje drinken zonder bepaalde gevolgen. Als je nog op pad moet is het natuurlijk veel handiger omdat je niet onder invloed bent en ook de volgende dag voel je je een stuk beter omdat je geen kater hebt. Ook is het drinken van een alcoholvrij biertje gezonder, er zitten namelijk minder calorieën in dan een gewoon biertje. De alcoholvrije bieren smaken in deze tijd bijna hetzelfde als alcoholbevattende bieren en je zal het verschil niet eens merken. 

Merken alcoholvrij bier

Omdat alcoholvrij bier steeds bekender en populairder wordt gaan steeds meer brouwerijen ook alcoholvrij bier maken. Wij hebben ook een aantal verschillende merken alcoholvrij en ook glutenvrij bier. De merken die wij hebben zijn:

Andere soorten bier

Naast alcoholvrij en glutenvrij bier hebben we nog andere bieren. We hebben verschillende soorten van verschillende merken dus je kan verschillende proberen en zo je favoriet ontdekken. Een aantal soorten die we hebben zijn:

Bestellen bij glutenvrijemarkt.com?

Naast glutenvrij en alcoholvrij bier hebben wij nog veel meer glutenvrije producten. We hebben bijvoorbeeld lekkere snacks die je bij de borrel kan eten bij het genot van een heerlijk biertje. Plaats je je bestelling voor 16:00 uur dan wordt je bestelling de volgende dag nog thuisbezorgd.