• Lorem ipsum

Amandeldrink

Ecomil Amandelroom (cuisine) Biologisch
Ecomil
Amandelroom (cuisine) Biologisch
Biologische amandelroom (cuisine) van Ecomil. Amandelroom met een fijne, licht zoete, notige smaak. Goed te gebruiken als vervanger van slagroom in bijvoorbeeld warme sauzen, soepen en desserts.
€1,89
Riso Scotti Amandeldrink Ongezoet Biologisch
Riso Scotti
Amandeldrink Ongezoet Biologisch
Een heerlijke, biologische en glutenvrije amandeldrank van Riso Scotti. Ideaal voor het vervangen van koemelk of sojadrink. Deze variant is ongezoet.
€3,69
Ecomil Amandeldrink Biologisch
Ecomil
Amandeldrink Biologisch
100% plantaardige en glutenvrije amandeldrink met een frisse en milde romige smaak van Ecomil. Kan zowel koud als warm gedronken worden.
€3,59
Isola Bio Amandeldrink Protein Biologisch
Isola Bio
Amandeldrink Protein Biologisch
Biologische glutenvrije amandeldrink van Isola Bio. De drink is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en veganistisch. Het drankje zit boordevol eiwitten, dus is ideaal voor een vega(n) dieet. Deze amandeldrink is lichtgezoet en daardoor lekker in mue
€3,79
Riso Scotti Amandeldrink Gezoet Biologisch
Riso Scotti
Amandeldrink Gezoet Biologisch
Een heerlijke, biologische en glutenvrije amandeldrink van Riso Scotti. Ideaal voor het vervangen van koemelk of sojadrink.
€2,99
Ecomil Amandeldrink met Agave Biologisch
Ecomil
Amandeldrink met Agave Biologisch
Biologische amandeldrink van Ecomil, gezoet met agave. 100% plantaardige en glutenvrije drink met een frisse en milde romige smaak. Kan zowel koud als warm gedronken worden.
€3,79