• Lorem ipsum

Fruitbieren / Radler

Brouwerij Klein Duimpje Roes Rood Fruit 5% 33cl
Brouwerij Klein Duimpje
Roes Rood Fruit 5% 33cl
Hard Seltzer Roes van Brouwerij Klein Duimpje is een heerlijk fris en licht alcoholisch drankje. De combinatie van bruiswater, verse aardbeien, zwarte bessen, frambozen en bramen.
€2,99
Coucou Kriek Royal Bier 4,3% 33cl
Coucou
Kriek Royal Bier 4,3% 33cl
Kriekbier met puur sap van zure kersensoorten en rode bessen - puur natuur én ongezoet. Dit heerlijk frisse biertje past perfect bij zowel vegetarische als veganistische gerechten.
€2,76
Libidus Quartz Fruitig Bier 6,3% 33 cl
Libidus
Quartz Fruitig Bier 6,3% 33 cl
Ambachtelijk Belgisch bier met fruitige smaken van sinaasappel, mandarijn en passievrucht. Geschikt voor verschillende gelegenheden, maar ook als bijvoorbeeld dessert of aperitief.
€3,09
Slaapmutske Floss Glutenvrije Kriek 5,0% 33cl
Slaapmutske
Floss Glutenvrije Kriek 5,0% 33cl
Lekker glutenvrij kriekbier op basis van Slaapmutske Flemish Old Style Sour (FLOSS) en kriekensap. 5,0% alc. vol.
€2,99
Fruitbieren / Radler

Je hebt veel zin in een biertje maar wil een keer wat anders dan een gewoon biertje. Ook wil je eigenlijk niet een biertje die veel alcohol bevat. Wat voor opties heb je dan? Je hebt natuurlijk alcoholvrij bier maar ook fruitbier en radler. Maar wat zijn fruitbier en radler eigenlijk? En hoe smaakt het eigenlijk?

Fruitbier

Fruitbier is letterlijk bier waaraan fruit is toegevoegd. Het fruit wordt pas toegevoegd aan het einde van het proces. Vlak voor het gisten wordt het fruit toegevoegd zodat het mee kan fermenteren. Er worden vaak steenvruchten gebruikt zoals kers en perzik, maat het gebruik van appel, banaan, aardbei en framboos is ook mogelijk. Fruitbier heeft dus een zoetere smaak dan normaal bier. 

Radler

Radler is een drank die deels uit bier bestaat en deels uit limonade. Radler kan alcohol bevatten maar kan ook alcoholvrij zijn. Als een radler alcohol bevat is het wel een stuk minder alcohol. Normaal is de verhouding bier en limonade 50% om 50% maar sommige fabrikanten kiezen voor 60% bier. Voor de limonade wordt vaak citroenen gebruikt. 

De fruitbieren en de radler die we verkopen zijn uiteraard glutenvrij net zoals al onze andere bieren. Heb je een borrel op de planning staan en wil je daarbij ook lekkere glutenvrije snacks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben namelijk glutenvrije chips & zoutjes.

Andere biersoorten

We hebben naast fruitbieren en radler nog andere biersoorten, een aantal zijn:

Bestellen op Glutenvrijemarkt.com

Je kan heel veel verschillende soorten glutenvrije bieren bij ons op de site bestellen. Hierdoor kan je dus zelf ontdekken wat je favoriete biertje is! Bestel ze snel voor 16:00 uur op onze site en je kan de volgende dag al van je biertjes en al je andere glutenvrije producten gaan smullen. Woon je in de buurt van Leiderdorp of kom je er toevallig langs? Dan kan je je bestelling op komen halen en zo nog sneller van je biertje genieten.