• Lorem ipsum

Kookroom

Ecomil Amandelroom (cuisine) Biologisch
Ecomil
Amandelroom (cuisine) Biologisch
Biologische amandelroom (cuisine) van Ecomil. Amandelroom met een fijne, licht zoete, notige smaak. Goed te gebruiken als vervanger van slagroom in bijvoorbeeld warme sauzen, soepen en desserts.
€1,89
Ecomil Kokosroom (Cuisine) Biologisch
Ecomil
Kokosroom (Cuisine) Biologisch
Kokosroom (cuisine) van Ecomil. Plantaardige en glutenvrije room die goed te gebruiken is als vervanger van slagroom in bijvoorbeeld warme sauzen, soepen en desserts.
€1,89
Provamel Rijst Cuisine Biologisch
Provamel
Rijst Cuisine Biologisch
Rijst cuisine van Provamel. De ideale glutenvrije en plantaardige romige basis voor allerlei recepten, zoals soepen en sauzen.
€1,89
Amaizin Kokosmelk 400 ml Biologisch
Amaizin
Kokosmelk 400 ml Biologisch
Kokosmelk is een belangrijk onderdeel in oosterse gerechten. Amaizin kokosmelk is erg smakelijk en romig, biologisch én glutenvrij.
€2,79
THT 12-06-2023
Provamel Soja Cuisine Biologisch
Provamel
Soja Cuisine Biologisch
De Soja Cuisine Biologisch van Provamel is het ideale plantaardige alternatief voor kookroom, op basis van soja. Lekker door soepen, sauzen en nog veel meer!
€1,89€0,99
Amaizin Kokosmelk Light 400ml Biologisch
Amaizin
Kokosmelk Light 400ml Biologisch
In de Amaizin kokosmelk light zit minder vet en kcal dan de normale versie kokosmelk. Kokosmelk wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken om bijvoorbeeld curry mee te maken of rijst in te koken.
€2,49
Lima Cuisine Soja Biologisch
Lima
Cuisine Soja Biologisch
Lima - Cuisine Soja Biologisch. Biologische Cuisine soja van Lima, een plantaardig alternatief voor room van soja om mee te bakken en koken, warm of koud te gebruiken.
€1,29
Lima Cuisine Rijst Biologisch
Lima
Cuisine Rijst Biologisch
Rijst Cuisine Rijst van Lima is een biologische room op basis van rijst. Dit product is een goed alternatief voor kookroom. Dit product is zowel warm als koud bruikbaar.
€1,39
Amaizin Kokosmelk 200ml Biologisch
Amaizin
Kokosmelk 200ml Biologisch
Kokosmelk is een belangrijk onderdeel in oosterse gerechten. Amaizin kokosmelk is erg smakelijk en romig, biologisch én glutenvrij.
€1,99