• Lorem ipsum

Visbakmeel

Smedes Visbakmeel 350 gram
Smedes
Visbakmeel 350 gram
Bak je vis met dit glutenvrije visbakmeel van Smedes. Frituur je verse vis of bak het in de koekenpan. Je hoeft alleen water toe te voegen. Gemaakt door een bedrijf met 40 jaar aan kennis en ervaring. Nu in 350 gram verpakking.
€5,99
Smedes Viskruiden 175 gram
Smedes
Viskruiden 175 gram
Smedes - Viskruiden. Een heerlijke, glutenvrije kruidenmix speciaal samengesteld voor het op smaak brengen van vis.
€3,49
Visbakmeel

Ben je een visliefhebber? Loop je er ook tegen aan dat gebakken vaak vis niet glutenvrij is? Wees niet getreurd, daar hebben wij de oplossing voor! Bak nu je zelf glutenvrije vis met Smedes visbakmeel en breng deze op smaak met Smedes viskruiden.

 

Waarom kiezen voor visbakmeel en viskruiden van Smedes?

Smedes is een familiebedrijf wat al ruim 40 jaar producten speciaal voor de vissector produceert. Dit zorgt voor producten geproduceerd vanuit vakkennis en geeft perfect goed afgestemde smaak aan de producten. Zo hebben zij ook hoogwaardige, glutenvrije visproducten gemaakt. Bij glutenvrijemarkt.com willen wij alleen de beste producten en dit glutenvrije visbakmeel en deze glutenvrije viskruiden horen zeker in dat rijtje thuis. Probeer het zelf!

 

Uit welke soorten kun je kiezen?

In onze webwinkel verkopen wij de volgende producten voor vis:

 

  • Visbakmeel: voor een krokant laagje om de vis.
  • Viskruiden: de smaakmaker voor de vis.

 

Bak lekker eens je eigen glutenvrije vis en verwen jezelf!

 

Waarom visbakmeel bestellen bij Glutenvrijemarkt.com?

Glutenvrijemarkt.com heeft het grootste assortiment aan glutenvrije producten van Nederland. Samen met onze goede service, lage prijzen en scherpe acties zijn wij de ideale webwinkel voor al jouw glutenvrije producten! Houd onze website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of like onze Facebookpagina en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste producten en acties! Lekker gemakkelijk!