• Lorem ipsum

Amber

Brunehaut Amber Bier 6,5% 33cl Biologisch
Brunehaut
Amber Bier 6,5% 33cl Biologisch
Brunehaut Amber bier heeft een delicaat stevig karakter, mannelijk maar is niet te zoet. Dit is een biertje wat goed past bij stoofgerechten, maar ook erg lekker is om zomaar te drinken. Dit biertje is van hoge gisting en heeft een alcoholpercentage van 6
€2,49
Brouwerij Klein Duimpje Amber Jeneverbes Bier 7% 33cl
Brouwerij Klein Duimpje
Amber Jeneverbes Bier 7% 33cl
Een aangenaam moutig Amber bier met gebruik van jeneverbessen wat het bier een aromatische kruidigheid geeft.
€2,99
Amber

Heb je wel eens gehoord van Amberbier? De kans is groot dat als je een bierliefhebber bent dat je ja zegt. Maar wist je dat het eigenlijk helemaal geen biersoort is? Amberbier heeft zijn naam gekregen door de kleur van het bier, namelijk de kleur amber. Het bier is helder en een beetje koperkleurig. 

Amber bier heeft een hoge gisting. De kleur van het bier komt door het brouwproces. Er worden speciale moutsoorten gebruikt die bleek zijn waardoor de kleur ontstaat. De moutsoorten zorgen ervoor dat het biertje een intensere smaak van kruiden en karamel heeft. 

De Amberbiertjes die we bij Glutenvrijemarkt.com verkopen zijn uiteraard glutenvrij. 

Merken

We hebben drie merken glutenvrije amberbiertjes bij ons op de site:

Andere bieren

Naast Amberbiertjes hebben we nog veel meer soorten glutenvrije bieren, zoals:

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

Naast dat we een ruim assortiment aan glutenvrije bieren verkopen, verkopen we nog veel meer producten. We verkopen bijvoorbeeld heerlijke chips & zoutjes die perfect zijn om bij een biertje te eten. Het bestellen op de site is simpel en het gaat ook snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Zo kan je snel van je biertjes genieten.