• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pale Ale (5)

Merken
Sojavrij
Sesamvrij
Pindavrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Tarwezetmeelvrij
Lupinevrij
Notenvrij
Brewdog Vagabond APA Bier 4,5%
2,75
Brasserie Du Mont Blanc La Cristal IPA 4,7%
2,89
Brouwerij Klein Duimpje Hillegomse Hangkous 8,5% 33cl
1,99
Monty's Masquerade Premium Golden Bitter 4,6%
2,99
Monty's Malarkey Golden Ale 3,8%
2,99
Toon 1 - 5 van 5

Pale Ale

Wat voor bier is pale ale en hoe komt het eigenlijk aan zijn naam? Pale ale is eigenlijk het minder bekende broertje van India Pale Ale, die we trouwens ook verkopen. 

Pale ale is een biertje die fris, zoetig en zacht is in tegenstelling tot de India pale ale die een stuk bitterder is. Het bier heeft ook een beetje een karamelachtige smaak en dat wordt veroorzaakt door het geroosterde mout. Vroeger roosterden ze het mout met steenkool. Er brandt dan weinig rook waardoor het geroosterde mout lichter was, vandaar de naam Pale Ale. Ook is het een bovengistend bier. 

Het biertje zelf kan verschillende kleuren hebben. Het kan lichtblond zijn, dus wat bleker, maar ook donkergoud of wat meer amberkleurig. Deze bieren bevatten meestal rond de 5% aan alcohol. 

Andere biersoorten

We hebben naast glutenvrije pale ale ook nog andere glutenvrije bieren, een aantal daarvan zijn:

Bestellingen op Glutenvrijemarkt.com

We hebben naast glutenvrije bieren nog een groot assortiment aan andere glutenvrije producten. Je kan dus veel heel veel verschillende producten bij ons terecht. Ook gaat het bestellen snel, als je je bestelling vandaag voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis gebracht. Zo kan je snel gaan smullen van al je glutenvrije bestelde producten. 

Lees meer