• Lorem ipsum

IJshoorntjes

Miran IJsschaaltjes (6 stuks)
Miran
IJsschaaltjes (6 stuks)
Miran - IJsschaaltjes (6 stuks). Consumeer je (zelfgemaakte) ijs uit deze lekkere glutenvrije schaaltjes.
€3,75
Miran IJshoorntjes (12 stuks)
Miran
IJshoorntjes (12 stuks)
De ijshoorntjes van Miran zijn de perfecte kleine hoorntjes voor je bolletjes ijs. Deze ijshoorntjes zijn niet alleen glutenvrij maar ook lactosevrij.
€3,75
Miran Oubliehoorns (6 stuks)
Miran
Oubliehoorns (6 stuks)
Miran - Oubliehoorns (6 stuks). Maak je eigen ijsjes met deze glutenvrije oubliehoorns.
€3,75
IJshoorntjes

Op een warme zomerdag of als dessert is het natuurlijk heerlijk om een ijsje te kunnen eten. Speciaal hiervoor hebben wij een selectie in glutenvrij waterijs, ijs en ijshoorntjes. Zo kun je als je buiten in de zon zit tegen de verkoeling een waterijsje nemen of een 3-gangen diner afsluiten met een mooie kom vol romige tiramisu ijs met bijvoorbeeld vers fruit. Om het feestje helemaal compleet te maken kun je zelfs je eigen ijs scheppen in onze glutenvrije ijshoorntjes! 

 

Glutenvrije ijshoorntjes

La disfida en Miran hebben de welbekende glutenvrije ijshoorntjes en bakjes, het eetbare ijsbakje van wafeldeeg om het vers gemaakte ijs van Madame LouLou in te scheppen. Zo kun optimaal genieten van heerlijk verkoelend glutenvrij ijs.

 

Waarom je glutenvrije ijshoorntjes bij ons bestellen?

Wij van Glutenvrijemarkt.com zorgen ervoor dat alle producten in ons assortiment 100% glutenvrij zijn. Dit zorgt ervoor dat jij rustig en met een veilig gevoel kan eten! Daarnaast willen wij dat je het ook lekker snel in huis hebt dus als je vandaag voor 16.00 uur bestelt heb je het morgen al in huis. Dat is pas een service!