• Lorem ipsum

Porter

Geen producten gevonden...
Porter

Wat is een Porter biertje en hoe komt het eigenlijk aan zijn naam? Een Porter biertje is een donker biertje. De kleur van het bier is meestal donkerbruin en soms lichtbruin. De kleur komt omdat het gemaakt wordt met bruine mout met veel hop. 

Het bier komt oorspronkelijk uit Londen waar het ook aan zijn naam is gekomen. De kruiers die in Londen in de haven aan het werk waren dronken graag bier waar ze genoeg mee binnen kregen dat ze ook zwaar werk konden verrichten. Het bier is uiteindelijk naar hun vernoemd, kruier is namelijk porter in het Engels. 

Porter bier smaakt een beetje naar geroosterde en gebrande mout. Ook heeft het bier een beetje een bittere smaak. Het alcoholpercentage in een Porter biertje kan heel erg verschillen. Er zit namelijk tussen de 4 en 10% alcohol in een Porter biertje. 

Glutenvrije biersoorten

Ons Porter bier is natuurlijk glutenvrij maar we hebben nog meer glutenvrije bieren. Een aantal zijn:

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

We hebben een ruim assortiment aan glutenvrije producten bij ons op de site. Ook zijn we continu ons assortiment aan het uitbreiden waardoor er telkens nieuwe producten komen en er veel keuzes blijven. Ook is het zo dat als je voor 16:00 uur je bestelling plaatst het de volgende dag al bij je thuis bezorgd wordt. De levering is dus lekker snel waardoor je snel van al je bestelde glutenvrije producten kan gaan smullen.