• Lorem ipsum

Brood, broodbeleg & ontbijtproducten

Brood, broodbeleg & ontbijtproducten

Begin je dag met de juiste glutenvrije ontbijtproducten, want wie goed ontbijt in de morgen, redt het de hele dag! Start bijvoorbeeld met een vers glutenvrij broodje belegd met een zongedroogde tomaten spread of gewoon doodnormale hagelslag.

 

Brood, broodjes & croissants

Wij willen dat jij je leven zo normaal mogelijk kan inrichten en daar horen natuurlijk veel verschillende glutenvrije ontbijtproducten bij! Neem een duik in ons assortiment en ontdek de vele verschillende glutenvrije broden, broodjes en croissantjes die we verkopen. Ideaal voor de feestdagen, lekkere brunches of speciale lunches!

 

Vers brood

Er gaat niets boven de smaak van vers glutenvrij brood. Genius brood verzenden wij elke werkdag. YAM brood verzenden wij twee keer per week. Als je bestelling vóór vrijdag 11:00 uur binnen is, wordt het woensdag bezorgd. Bestel je voor dinsdag 11:00 uur, dan wordt het vrijdag bezorgd.

 

Crackers & knäckebröd

Glutenvrije crackers & knäckebrod zijn ideaal voor op de dagen dat je even wat lichts wil eten. Beleg ze met je favoriete beleg en je begint je dag goed!

 

Welke soorten ontbijtproducten zijn er?

Neem een duik in ons assortiment en bekijk deze verschillende glutenvrije ontbijtproducten:

 

  • (vers) glutenvrij brood
  • glutenvrije broodjes & croissantjes
  • crackers of knäckebröd
  • cornflakes, muesli of cruesli
  • gepofte granen
  • glutenvrije haver

 

Welke merken ontbijtproducten zijn er?

Wij hebben het ruimste aanbod aan glutenvrije ontbijtproducten voor je geselecteerd. Ontdek de heerlijke broden, broodjes & croissants van onder andere Amisa, Bezgluten, Proceli, Schär en Schnitzer.

 

Kwaliteit van de glutenvrije ontbijtproducten

Wij vinden het absoluut belangrijk dat jij kan genieten van de lekkerste ontbijtproducten en proberen daarom dagelijks de kwaliteit te waarborgen. Mocht het toch voorkomen dat je er iets niet goed is, laat het ons dan vooral even weten via Facebook, Instagram of stuur ons een mailtje.