• Lorem ipsum

Ons magazijn is nu ook open op iedere eerste zaterdag van de maand!

2 Jun 2023
door Eva

Vanaf 1 juli 2023 iedere EERSTE zaterdag van de maand open!

Wil jij komen shoppen of een pakket afhalen in ons magazijn, maar lukt dat niet op doordeweekse dagen? Goed nieuws voor jou! Vanaf 1 juli 2023 gaat ons magazijn iedere eerste zaterdag van de maand ook open voor bezoekers!

Wat betekent dit voor jou?

In ons magazijn is van alles te beleven. Zo kan je lekker rondlopen door de stellingen en uitgebreid kijken wat voor producten we allemaal hebben, de ingrediënten en voedingswaarden inspecteren.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je die graag in het weekend ophalen, dat kan natuurlijk ook! Vraag aan een van onze medewerkers naar jouw pakket, en je staat zó weer buiten!

Heb je advies nodig, of wil je meer weten over onze producten? Stel jouw vraag aan een van onze medewerkers; wij staan klaar om je te helpen.

Op zoek naar glutenvrije diepvriesproducten? Dat is geen enkel probleem, wij hebben veel keuze in glutenvrije diepvriesproducten. Neem vast een kijkje op Bfreez.nl om te zien wat er allemaal is. 

Wanneer zijn we open?

Let op: we gaan alleen open op de EERSTE zaterdag van de maand van 10:00 tot 16:00. Op zondag en de overige zaterdagen zijn we dus gesloten.

De eerstkomende data:

  • 1 juli 2023
  • 5 augustus 2023
  • 2 september 2023
  • 7 oktober 2023
  • 4 november 2023
  • 2 december 2023

 

Adres: Lijnbaan 7, 2352 CK, Leiderdorp

Reacties
Jalal
11 Oct 2023
Net te laat gezien. November kom ik graag langs. Lekker boeiend hoe het er van buiten uit ziet.
Eva
1 Jul 2023
Hi Caty,

Wij blijven een magazijn, dus we zien er niet uit als een supermarkt. Gelukkig hebben we wel veel meer keuze in glutenvrije producten dan een supermarkt. ;)

Wellicht tot straks!
Caty van Straalen
1 Jul 2023
Jullie foto nodigt niet bepaald uit….

Maar, ik kom zo wel even langs.
Laat een reactie achter