• Lorem ipsum

Glutenvrij eten in Valkenburg (Limburg)

15 Mei 2020
door Lieke Dijkstra - van Leeuwen

Heb ik je warm kunnen maken door de samenvatting ? Hier onder staan een aantal cafeetjes en restaurants waar je terecht kan voor een glutenvrij (feest) maaltijd. Veel lees plezier!

 

Aan de Linde Ben je ooit in Parijs geweest? Zo niet, waan je hier in een authentieke 'Parijse' bistro. 
Door de warme, gezellige en intieme sfeer biedt het een perfecte setting om lekker binnen of buiten te genieten van een hapje en een drankje.

Sinds 2009 staan zij bekend voor hun verfijnde menukaart. Aan de Line bereid vers, puur, eerlijk en verrassend eten & drinken. Niet alleen in de avond maar ook s' ochtends en 's middags kan je hier terecht voor een hapje en drankje!

Overdag een brasserie, en 's avonds een restaurant met een eigen aparte dinerkaart. Klik hier voor de (glutenvrije) lunchkaart. Al hun broodgerechten kunnen glutenvrij geserveerd worden. In de dinerkaart staat dit niet specifiek aangegeven maar wel dat zij rekening kunnen houden met eventuele allergieën.

Aan de Linde

 

 

Le Baroque Hier heb je gelukkig ook de mogelijkheid om glutenvrij te genieten. Heb je een allergie? Ze houden graag rekening met jouw wensen! Geef wel van te voren aan dat je geen gluten mag eten en zij maken graag een mooi gerecht voor je klaar dat bij je past. 

Wat kan je hier allemaal eten? Er wordt gekookt vanuit de Frans-Nederlandse keuken, met een moderne draai en een beetje Mediterraans. Klik hier voor de menukaart. Op kaart vindt je gerechten zoals: Saté geserveerd met rijst, een lekkere zalm, een konijn die op zijn Maastrichtse wijze is klaargemaakt of een lekkere pasta met truffel of á la Norma.

 

 

Brasserie America  Als je echt 100% zorgeloos glutenvrij wil eten moet je hier zijn! Hier zijn ze gespecialiseerd in het bereiden van glutenvrije gerechten en hebben ze speciaal voor ons (die geen gluten binnen mogen krijgen) een glutenvrije menukaart in elkaar geknutseld. Vrijwel bijna alle gerechten die op de menukaart staan kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner.
Je hebt dus net zoveel keus als je tafelgenoten.

Heb je trek in een biertje? Hier serveren ze maar liefst 5 verschillende glutenvrij bieren!

Verder kan je hier terecht voor een heerlijke tosti, broodje carpaccio, maaltijdsalades, soepen, spareribs, saté en biefstuk.. Hmm.. Klik hier snel voor de glutenvrije menukaart.

 

 

Bombarino Staat voor goede service en verfijnd, kwalitatief eten zonder 'bombarie'. Het restaurant is gelegen in het bruisende hart van Valkenburg aan de Geul.
Het gezellige terras kijkt uit op de gezelligste en leukste straatjes van het oude centrum.
Binnen in het sfeervolle restaurant staan de tafels ruim van elkaar en ook daar kan je genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een compleet verzorgd (glutenvrij) diner.

Heb je allergieën dan kan je dit zorgeloos aangegeven. Ook hier houden ze graag rekening met jouw wensen. 

Wat kan je hier allemaal eten & drinken? Om te beginnen met een heerlijk voorafje kan je kiezen uit o.a. pulled chicken, halve kreeft met black lemon kaas, of vegan spring rolls (loempia's). Tijdens het diner kan je kiezen uit o.a. vis zoals zeebaars of de halve kreeft en een heerlijke beefsteak. Klik hier voor de volledige menukaart.

 

 

Restaurant & brasserie Royal Hier kan je terecht voor een koffie, gebak, lunch, ijsje of borrel.
Vroeg in de ochtend kan je hier al terecht voor een heerlijk kopje koffie, in de lunch kom je gezellig lunchen met je vrienden of familie en in de namiddag een heerlijke borrelplank en 's avonds vers bereide huisspecialiteiten en een 3 gangen menu!

Helaas hebben ze hier geen aparte glutenvrije menukaart maar ze willen je wel graag helpen wat betreft je allergie! Dit staat aangegeven op de menukaart. Klik hier voor hun menukaart.

Verwarmd terras in het centrum Valkenburg - Foto van Brasserie Royal,  Valkenburg - Tripadvisor

 

 

Ken jij nog een ander heerlijk horeca gelegenheid die glutenvrij eten serveert? Deel het met ons! Laat hieronder een reactie achter en we horen waar wij in Valkenburg kunnen eten & drinken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter