• Lorem ipsum

Glutenvrij eten in Zoetermeer

25 Mei 2021
door Lieke van Leeuwen

 

The Old Pal Het restaurant The Old Pal is een authentieke en gezellig restaurant. Ze vonden dat er in een nieuw centrum gebrek was aan nostalgie en dat hebben ze al snel veranderd. Achter elk paneel of plank zit een geweldig verhaal. Lees hier hoe dit restaurant zijn charme heeft kunnen behouden. Wil je meer weten over de glutenvrije gerechten? Klik dan hier. De Old Pal zit gevestigd in de stad in het horecaplein. Hier vindt je nog veel meer gezellige restaurants, bars, lunchrooms en zelfs snackbars!

 

Lunchroom Bij Daan: Deze Zoetermeerse lunchroom heeft verschillende glutenvrije lunchopties. De eigenaar eet zelf ook glutenvrij, dus er is kennis om met het glutenvrije dieet om te gaan. Er zijn verschillende opties, zoals een appel- of dadeltaart, een lunchbox, high tea opties en ontbijtjes. Ook zijn er wat glutenvrije én lactosevrije opties. 
Via de website kan je eventueel ook wat glutenvrije hapjes laten thuisbezorgen. 

 

De Beren: De Zoetermeerse vestiging 'De Beren' vind je aan de Van Leeuwenhoeklaan.
Je kan hier terecht voor de klassiekers die zij hebben zoals saté, burgers en spareribs, maar ook voor een frisse salade, vega(n) of glutenvrij gerecht. Je hebt de mogelijkheid om je eten hier op te halen of je kan via het internet je eten laten bezorgen! Je kan zelfs je favoriete persoon een cadeaubon geven van de Beren! Klik hier voor het (glutenvrije) menu. De Beren zitten gevestigd naast de stad. Lekker dichtbij!

De Beren begonnen ooit in Rotterdam als eetcafé en zijn sinds dien uitgegroeid tot een professionele formule als restaurant en bezorgrestaurant. 

 

Bagels & Beans Zij hebben glutenvrije bagels op de menukaart staan! Bij het bereiden van een glutenvrije bagel volgen ze een speciale procedure om kruisbesmetting door producten die gluten bevatten te voorkomen.
Je kan hier heerlijk genieten van glutenvrij beleg. Klik hier voor hun (glutenvrije) menu.
Bagels & Beans zit gevestigd in het midden van het Stadshart!

 

Pavarotti Wanneer je coeliakie of een gluten allergie hebt kan je dit aangegeven bij de medewerkers zodat zij met jouw dieetwensen rekening kunnen houden. Pavarotti is gevestigd op het gezellige horeca plein in het Stadshart van Zoetermeer. Bij Pavarotti kan je heerlijke pasta's & pizza eten en kiezen voor een heerlijk glutenvrij toetje achteraf. 

 

La Cubanita Bij La Cubanita in Zoetermeer, kan je heerlijk Glutenvrij eten. Ze hebben zelfs op hun website een allergenenwijzer! Mocht je meer allergieën of dieetwensen hebben dan alleen een gluten, kan je dit heel makkelijk aan geven. Klik hier voor de allergenenwijzer.

La Cubanita is een tapasrestaurant en staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas. In deze unieke Cubaanse omgeving kun je genieten van de mooie dingen des levens. Het motto van La Cubanita is: La vida es un carnaval!

 

Eazie Bij Eazie kan je eazie glutenvrij eten! Van glutenvrije noodles, rijst, tot heerlijke verse groenten en sausjes! Ze hebben op de website net zoals La Cubanita, een allergenenwijzer. Als je klikt op deze link kom je gelijk terecht bij de allergenenwijzer. Bij Eazie stel je je eigen menu samen in een bakje. Kies je voor de heerlijke noodles met babymais, lente-ui of champignons met een heerlijke glutenvrije saus? Het kan hier allemaal. Niks is te gek, geen enkele combinatie! Bij Eazie geloven ze dat gezond & lekker eten je happy maakt. Eten is niet alleen belangrijk voor je body, maar ook voor je soul.

 

Brasserie Napoleon Hier kan je ook heerlijk glutenvrij eten. Dagelijks kan je genieten van een heerlijk ontspannen glutenvrije lunch of borrel bij Napoleon. Geniet ook van een vers belegd glutenvrij broodje, warme snack, friet,  koffie en/of frisdrank om mee te nemen! Bekijk hier het menu. Dit is dé plek in het moderne Stadshart van Zoetermeer om op historische wijze te genieten van een kopje koffie tot complete lunch. Dankzij de inrichting, gebaseerd op de Franse interieur stijl uit Napoleons tijd, en het veelzijdige menu waan je zich meteen terug in de tijd van weelde en rijkdom.

 

Delphi Delphi is een Grieks restaurant gevestigd in Zoetermeer, óók in het Stadshart. Gelukkig kan je alle restaurants vinden in het Stadshart. Zo hoef je niet heel de stad af te zoeken want alles zit dicht bij elkaar!
Hier zie je in de menukaart bij elk gerecht staan waar er wel en niet gluten in zitten. Hier worden ook andere allergieën aan ge-kaart! ;-) Bekijk hier de menukaart. 

Bij Delphi eet je heerlijke Griekse salades, grill- en visgerechten en zelfs lekkere traditionele Griekse gerechten. Dit kan je toch niet weerstaan?

Is het slecht weer en woon je in Zoetermeer? Laat het lekker bezorgen! Voor de dorpen Moerkapelle, Bleiswijk, Benthuizen en Stompwijk kunnen zij dit in overleg aan je laten bezorgen.

 

 

 

 

 

 

Gelukkig zijn er in Zoetermeer nog veel meer restaurants waar je lekker glutenvrij kan eten. Maak er een leuk dagje van. In het Stadshart in Zoetermeer heb je ruime keuze aan winkels te vinden. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe televisie, nieuwe kleding of wil je lekker naar de bioscoop? Dan zit je hier goed! Klik hiervoor het overzicht van alle winkels.

Kom jij vaker in Zoetermeer en weet jij waar je nog meer lekker glutenvrij kan eten?
Laat het ons weten door een reactie te plaatsen en deel met ons jouw smikkel avontuur!

 

 

 

Reacties
Angi
14 Jun 2022
Bij Daan heeft een eigenaar die glutenvrij eet. Er is een GV tosti ijzer beschikbaar, lunch opties en ze serveren ook GV cupcakes en GV High Tea (wel reserveren v High Tea). Ook bestellingen via de website mogelijk v ontbijtboxen, lunchboxen etc.
Zelf goede ervaringen Bij Daan, vriendelijke service.
Sylvana Boon
13 Oct 2021
Wat dacht je van bella torino! Heerlijke glutenvrije pasta en pizza!


En bo en Ro! Luistert erg goed naar je wensen
Laat een reactie achter