• Lorem ipsum

Glutenvrij uit eten in Den Haag: de beste restaurants op een rij

6 Jun 2019
door Lotte Damen

 

Op al deze leuke plekken kun je namelijk onbezorgd genieten van een heerlijk glutenvrij diner, een glutenvrije lunch of een glutenvrije borrel, van een Thaise maaltijd tot een visgerecht. Glutenvrij eten in Den Haag is nog nooit zo makkelijk geweest! Zorg wel altijd dat je van tevoren duidelijk laat weten dat je geen gluten eet. Welk restaurant spreekt jou het meest aan?

 

Wij hebben de volgende glutenvrije restaurants voor jou gevonden:

 

  • Pizzeria Il VesuvioBij deze oudste pizzeria van Den Haag kun je terecht voor zowel gluten- als lactosevrije pizza's uit eigen keuken! Klik hier voor de (glutenvrije) menukaart. De oudste nog bestaande Pizzeria in Den Haag opende zijn deuren op 1 april 1972. Sinds 1977 wordt de pizzeria door dezelfde familie gerund. Sindsdien zijn er ruim 1 miljoen pizza’s gebakken. Pizza's worden gebakken door de eigenaar of zijn dochter

 

  • Bij Zebedeus werken ze met gezonde, verse en lokale ingrediënten. Het is zowel mogelijk om hier te lunchen als te dineren. De menukaart is niet heel uitgebreid, maar alle smaakvolle gerechten zijn met zorg samengesteld. Kijk van te voren even op de menukaart om te beoordelen of de glutenvrije gerechten iets voor jou zijn. Klik hier voor de lunchkaart! Dit restaurant zit ook in Wassenaar gevestigd.

  • In het centrum van Den Haag vind je Milu, voornamelijk een plek om te lunchen en borrelen.
    Bij Milu draait alles om proeven en genieten en het interieur is te omschrijven als industrieel, authentiek en gezellig.
    Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Maleisische currysoep, een glutenvrije bagel met krabsalade, een pannetje in knoflook gegaarde gamba's of langzaam gegaard buikspek. Klik hier voor hun (glutenvrije) menukaart. 

 

  • Voor echt Thais eten in Den Haag ga je naar PhonsawanDe verse producten worden door de chefkoks met zorg verwerkt in authentieke gerechten vol geurige kruiden en specerijen. Op de afhaalkaart kun je van te voren precies vinden welke gerechten glutenvrij zijn. Klik hier voor de (glutenvrije) menukaart. Genoeg keus! 

 

  • Angie's Kitchen Restaurant Angie’s Kitchen in Den Haag is gevestigd in een monumentaal pand aan de bekende winkelstraat ‘Het Noordeinde’. Knusse tafeltjes, gezellige banken, heerlijke kussens en onze bediening die er voor zorgt dat je zich meteen thuis voelt. Ze houden graag rekening met je glutenvrije wensen. Klik hier voor hun (glutenvrije) menukaart.
    Heb je trek in een glutenvrij broodje met een gebakken eitje, zalm of bospaddestoelen? Hier zit je goed!

 

  • Bij brasserie 't Ogenblik is kun je terecht voor zowel ontbijt en lunch als voor een heerlijke high tea of high wine. De keuze is reuze in deze sfeervolle brasserie! Klik hier voor de (glutenvrije) menukaart.

 

  • Beleef de Thaise keuken bij restaurant SpiZe. Laat u verassen door de heerlijke geuren en smaken van dit bijzondere land. Voor een vaste prijs van slechts €25,- stelt je bij SpiZe je eigen 3-gangen diner samen. Er zijn genoeg glutenvrije opties, geef dit dan wel even aan bij de bediening dan kunnen ze daar rekening mee houden voor je! Klik hier voor hun (glutenvrije) menukaart.

  • The Welsh Bakestone is een bakkerij die al 20 jaar gespecialiseerd is in glutenvrije producten. Ze kunnen ook rekening houden met een lactose-intolerantie en een notenallergie. Hier kun je terecht voor een kopje koffie en een heerlijk vers gebakje!

 


Ben jij ook benieuwd naar glutenvrije restaurants in andere steden?

Wij zetten voor jou per stad op een rij waar je onbezorgd glutenvrij kunt dineren, super handig! Bekijk bijvoorbeeld eens deze lijst van Amsterdam of de glutenvrije eetgelegenheden in Rotterdam.

 


Wij kunnen jouw ervaring goed gebruiken!

Heb jij goede ervaringen met glutenvrije eettentjes en restaurants in Den Haag die wij nog niet ontdekt hebben? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar [email protected] of reageer op Facebook. Alvast super bedankt! Samen weten we meer dan alleen! 

Reacties
Anouska Hunck
12 Apr 2022
Net buiten Den Haag, in Rijswijk In de Boogaard 'Made in Italy', heerlijke glutenvrije lunch en bijna alle pizza's en pastas kunnen ze glutenvrij sereveren. Meerdere keren heerlijk gegeten!
Sherani
6 Aug 2020
Bij Buddha Bowl Scheveningen aan de Statenlaan kun je terecht voor heerlijke bowls en hapjes, waarvan veel glutenvrij zijn. Zo hebben ze ‘Rainbow Springrolls’, goed gevulde loempia’s (van rijstvellen) met veel groenten en fruit, bowls met glutenvrij naan brood en raw vegan desserts. Aanrader!
Vivian
27 Jan 2020
Bedankt voor de toevoeging, Christiaan! We gaan hem opnemen in de lijst. :)
Christiaan Knaap
24 Jan 2020
Een must see in Den Haag is The Welsh Bakestone. Bakkerij / tearoom met uitsluitend glutenvrij brood en gebak.
Loggerstraat 11.
Samantha Han
25 Jun 2018
Hallo Adriaan,

Wauw dat klinkt super goed!
Wij zullen hem toevoegen aan de lijst!
Bedankt voor de tip.

Groetjes,

Samantha
Adriaan Reinink
20 Jun 2018
Beste,
Cencalli is een nieuw Mexicaans restaurant dat met uitzondering van 2 gerechten geheel glutenvrij is. We hebben zelfs glutenvrij bier.
Wij kunnen dit garanderen omdat alles huisgemaakt is en onze tortillas 100% uit maïs en water bestaan.
Zie: www.cencalli.com
Mvrgr
Adriaan
Samantha Han
9 Apr 2018
Hallo Daan,

Bedankt voor de tip! We zetten hem er bij!

Groetjes,

Samantha
Daan
6 Apr 2018
Bij Het Ogenblik kan je ook lekker glutenvrij eten.
Laat een reactie achter