04 May 2017

King Soba, glutenvrije noedels voor een voedzame maaltijd

King Soba noedels, waarbij gezond eten en duurzame landbouw samen gaan, zijn nieuw in ons assortiment! Deze noedels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Ze zijn glutenvrij en biologisch en heel gemakkelijk in gebruik. Vanwege het gemakkelijk bereiden worden noedels ook wel voedzaam fastfood genoemd.

Welke smaken zijn er verkrijgbaar?


Je haalt drie porties uit één verpakking van 250 gram.Hoe bereid je King Soba noedels?

Kook een pannetje water en voeg hier de noodles aan toe tot ze helemaal ondergedompeld zijn in het water. Zet het vuur lager en laat 5 minuutjes koken (afhankelijk van het soort noedels - zie verpakking). Giet af en spoel de noedels met koud water. 

Je kunt de noedels heerlijk door de groentesoep doen of roerbakken met groenten. Ook heerlijk in salade of misosoep. Vervang ook eens pasta door deze noedels. Heerlijk te eten als warm en koud gerecht!

 


Wat is jouw favoriete recept met noedels?

Wij zijn erg benieuwd of jij ook wel eens noedels eet en wat je er dan van maakt. Deel jouw lievelingsrecept met ons door hieronder een bericht achter te laten. Wil je op de hoogte gehouden worden van andere nieuwe producten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of houd deze blog in de gaten!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter