• Lorem ipsum

Nieuw: dagelijkse verzending van verse producten van Ciao Gluten!

29 Mei 2023
door Eva

Ciao Gluten streeft naar het maken van de lekkerste glutenvrije Italiaanse producten. Wij van Glutenvrijemarkt.com zijn verheugd om aan te kondigen dat we een leuke update hebben over onze verzendopties: vanaf nu kunnen we elke doordeweekse dag verse producten van Ciao Gluten verzenden!

We begrijpen dat het vinden van kwalitatieve, glutenvrije producten een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om versheid en smaak.

levering en bestellen:

Voor producten van Ciao Gluten geldt: besteld vóór 16u op een doordeweekse dag, dezelfde dag verzonden. Dus je kunt ze de volgende dag dan al in huis verwachten. Is dat niet geweldig?
De gehele bestelling wordt in één keer verzonden, tenzij je verse producten met andere levertijden besteld hebt.

Na verzending zijn de producten ±4 dagen houdbaar. 

Over Ciao Gluten

Ciao Gluten is tot stand gekomen met het idee om glutenvrije producten te maken die net zo lekker smaken als 'normale' producten.

Hun geheim ligt in hun passie en hoge kwaliteit van producten. Ze experimenteren regelmatig met nieuwe recepten, waarbij alleen verse en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Deze worden allen met de hand gemaakt in hun speciale glutenvrije keuken in Haarlem.

Lekker eten voor iedereen, ook voor mensen die allergisch/intolerant/gevoelig zijn voor gluten of gewoon een speciaal en gezond dieet volgen. Je zou geen verschil merken met "gewone" producten, je zou eerder unieke smaken proeven dankzij het vermogen en de creativiteit van de koks, die hun liefde en traditie voor de Italiaanse keuken levend houden.

Ciao Gluten houdt ook graag rekening met het milieu. De verpakkingen zijn allemaal vrij van plastic en biologisch afbreekbaar.

 

Wat te bestellen?

Je kunt via onze site verschillende producten bestellen:

 

Dus waar wacht je nog op? Plaats vandaag nog jouw bestelling en geniet binnenkort al van de heerlijke smaak van versgebakken lekkernijen!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter