21 Mar 2017

Schnitzer glutenvrij brood: 3 nieuwe soorten in ons assortiment!

Schnitzer is een bekend Duits merk dat wij al een hele tijd in ons assortiment hebben. Wellicht ben je bekend met deze producten. Het Schnitzer assortiment is sinds kort uitgebreid met drie heerlijke glutenvrije broden. Deze broden zijn nog biologisch ook!

We hebben het Gierst Brood. Dit brood hoef je niet af te bakken en is gemaakt van gierst. De twee andere broden zijn: Granello Zonnebloempitten en Baguettini.

Gierstbrood is lekker en licht verteerbaar. Dit brood heeft een milde en licht zoete smaak en kan je het beste vergelijken met Rogge. Erg lekker met een komkommersalade, selderie salade of een andere frisse salade. Maar ook lekker met ander hartig beleg.

De nieuwe Schnitzer afbakbroden zijn de ideale afbakbroodjes voor je zondagochtend. Tien minuten tot een kwartiertje even in de oven op 200 graden. Lekker belegd met een frisse salade of wat lekker zoets. De Granello Zonnebloempitten is een brood dat je zelf moet snijden. Dit is echt ideaal! Zo kun je zelf bepalen hoe dik je je sneden wil hebben.

Schnitzer maakt steeds meer glutenvrije producten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Zo proberen wij jullie een steeds ruimere keuze aan te bieden van glutenvrije producten.

 

Bekijk snel ons ruime assortiment van Schnitzer en bestel snel!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter