• Lorem ipsum

5x glutenvrij snacken

4 Mei 2019
door Didi de Koning

Groenten met een hummus dip

Dit gerecht is zo goed als kant-en-klaar en met een andere variatie hummus of andere groenten makkelijk aan te passen aan je eigen voorkeuren! Kijk eens in de koelkast wat voor groente je nog hebt liggen en maak je restjes op!

Niet alleen wortel, paprika, komkommer en tomaat zijn lekker met hummus. Denk ook aan bleekselderij, radijs, rettich of koolrabi! Het enige wat je hoeft te doen is de groenten in plakjes of reepjes snijden en ze in de hummus dippen.

Appel met pindakaas

'An Apple a day...'. Maar als een appel alleen je niet vult, upgrade hem dan door hem in stukjes te snijden en in de pindakaas te dippen. Deze snack vult je een stuk beter!

Crackertje pindakaas speciaal

Houd je van glutenvrije crackers, pindakaas en rozijnen? Dan is dit het ultieme tussendoortje voor je. Door het zoete van de rozijnen en het hartige van de pindakaas, is dit de ultieme combinatie op een glutenvrije cracker. Die cracker geeft dit tussendoortje ook nog eens een lekkere crunch. Besmeer glutenvrije crackers met pindakaas en strooi er wat zeezout op. Bestrooi je cracker tenslotte met rozijnen.

Tip: Heb je geen rozijnen in huis? Plakjes appel en banaan zijn ook erg lekker op een cracker met pindakaas.

Maïswafels met groentespread

Ook zó simpel maar zó lekker zijn maïswafels met een hartige groentespread. Het is heel verleidelijk om steeds door te blijven smeren want deze heerlijke snack is zo op. Ze zijn ook erg lekker met een plakje tomaat of komkommer.

Crackertje a la pizza

Dit tussendoortje is voor de pizzaliefhebbers. Besmeer Nairns volkoren havercrackers met tomaten basilicum spread en doe er wat geraspte kaas overheen.

Tip: doe de crackertjes een halve minuut in de magnetron om de kaas te laten smelten.

Glutenvrije tussendoortjes

Zijn deze glutenvrije snacks niks voor jou en ben jij meer van de on the go tussendoortjes? Bekijk dan ons assortiment aan glutenvrije repen.

Op zoek naar meer glutenvrije snacks bij de borrel? Bekijk dan ook eens het assortiment aan glutenvrije crackertjes, borrelbites en chips. Heerlijk bij een glutenvrij biertje.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter