10 Apr 2017

Consenza assortiment uitgebreid

Het glutenvrije merk Consenza ken je waarschijnlijk al. Wij vonden het hoog tijd om ons assortiment van dit merk uit te breiden en dat hebben we gedaan met maar liefst 11 producten! Wij geven je 5 redenen om deze nieuwe producten in huis te halen.
  1. Glutenvrij eten betekent constant zoeken naar producten die het beste bij je passen. Of dit nu gaat om de voedingswaarden, type product, ingrediënten of bereidingstijd, er komen altijd weer andere en mogelijk betere alternatieven op de markt. Door nieuwe producten uit te proberen weet je zeker dat je altijd de beste keuzes maakt die bij jou passen.

  2. Bij Glutenvrijemarkt.com zoeken wij alleen de allerbeste producten uit. Alle toevoegingen aan ons assortiment zijn door onszelf getest. Consenza bestaat al lang en je weet zeker dat ook de nieuwe producten van Consenza van topkwaliteit zijn. 

  3. De producten van Consenza hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en dat vinden wij erg belangrijk!

  4. Afwisselen is gezond. Wist je dat het goed is voor je spijsvertering om af te wisselen? Start de dag daarom bijvoorbeeld met verschillende ontbijtjes.

  5. Dit merk heeft voor alle maaltijden en tussendoortjes van de dag producten beschikbaar. Zo weet je zeker dat je van dit vertrouwde merk ook altijd andere producten kunt vinden waar je naar zoekt. Superhandig dus!


De nieuwe producten zijn diverse soorten koekjes, broodjes, ciabatta's, knackebrod en meer. Je vindt ons assortiment producten van Consenza in de webwinkel. Wij horen graag wat je van de producten vindt. Geef ons jouw feedback! Laat een reactie onder deze blog, schrijf een review onder het desbetreffende product of stuur een mailtje naar [email protected]

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter