• Lorem ipsum

Glutenvrij bier van Albert Heijn is niet je enige optie: wij hebben ruim 50 soorten glutenvrij bier!

15 Feb 2018
door Marieke de Groot

We gaan eerst kijken naar het assortiment glutenvrij bier van Albert Heijn en vergelijken dit vervolgens met ons eigen assortiment. Wil jij meer weten over hoe glutenvrij bier gebrouwen wordt? Lees dan eens op je gemak dit artikel over soorten bier.

  


Het assortiment glutenvrij bier AH

Op dit moment heeft Albert Heijn glutenvrij bier verkrijgbaar van twee merken: Mongozo en Bavaria. Deze zijn verkrijgbaar in sommige winkels en in de webshop.

Natuurlijk kent iedereen het bekende biermerk Bavaria. Dit merk verkoopt sinds een aantal jaren ook een glutenvrij biertje, verkrijgbaar in een 3-pack.

Mongozo is een minder bekend merk. Albert Heijn verkoopt maar één biertje van Mongozo, de Premium Pilsener. Jammer, want Mongozo heeft twee lekkere glutenvrije biertjes. De tweede is namelijk een heerlijk boekweitbiertje.

 


Het assortiment glutenvrij bier van Glutenvrijemarkt.com

Met 50 soorten bier is Glutenvrijemarkt.com écht een glutenvrije bierspecialist in Nederland. Wij bieden diverse soorten bier aan, zoals van de merken Bavaria en Mongozo, maar ook Ocho Reales, Black Isle, Ambar en Brunehaut. Dit zijn merken uit binnen- en buitenland. 

De biertjes zijn niet alleen pilseners, maar ook allerlei speciaalbiertjes. Denk hierbij aan IPA’s, porters, witbier, blondbier, amberbier, kriek, gemberbier en nog veel meer!

Houd onze website goed in de gaten, want binnenkort verschijnt er een hele lijn met nieuwe biersoorten uit Groot-Brittanië! Bekijk ons assortiment!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter