• Lorem ipsum

Glutenvrij broodbeleg: 5 tips!

22 Jun 2017
door Rik Rodenburg, Eva

Allos groentespreads, lekker fris en hartig

De Allos groentespreads zijn geschikt voor elke boterhammaaltijd. De spreads zijn gemaakt van biologisch geteelde groentes en ideaal voor het Brood met Chia en QuinoaRustico Brood met Amaranth Bake-off en Teffbrood met Pompoenpitten (blackforest) van Schnitzer. Ook zijn deze spreads ideaal voor tussendoor op een crackertje. Wil je een lekker smeuïge spread? Dan zijn de spreads van Tartex ideaal. Tip: beleg jouw broodje met een van deze spreads en leg er plakjes komkommer, radijs, tomaat of een beetje alfalfa op.

 


Glutenvrije hagelslag, yum!

Ga voor een lekker broodje hagelslag van Bonbon Jeannette. De hagelslag is verkrijgbaar in zowel melkchocolade als pure chocolade. Ga je toch liever voor biologische hagelslag? Dan is de hagelslag van de Rit een uitstekende keuze. Ook deze hagelslag is verkrijgbaar in zowel melkchocolade als pure chocolade. Hagelslag is uitermate geschikt voor Brunch-mix gesorteerde Broodjes bake-offBaguettini en Panini Blanco van Schnitzer. Tip: eet jij de combinatie hagelslag met pindakaas en/of banaan wel eens?

 


Noten- & zadenpasta’s van Horizon

Het uitgebreide assortiment aan notenpasta’s van Horizon biedt jou de mogelijkheid hartige en zoete broodjes en alles daar tussenin te beleggen. Noten & zadenpasta’s passen namelijk bij alle drie. Bekijk het ruime assortiment aan noten & zadenpasta’s en kies jouw favoriet. Tip: smeer tahin op een broodje met plakjes of geprakte banaan. Heerlijk!

 


Glutenvrije jam. De natuur is zoet genoeg!

Het biologische fruitbeleg van Fiordifrutta is een uitstekende keuze, wanneer jij je zoete broodje wilt beleggen. De jam is gemaakt van biologische vruchten en is gezoet met fruitsap. Bekijk hier jouw favoriet!

Tip: heb je wel eens de bekende combinatie peanutbutter & jelly geprobeerd? Dit is in Amerika heel populair. Kies dus eens voor een broodje pindakaas & jam!

 


Crombach stroop voor de zoete trek

De stroop van Crombach is gemaakt van onbespoten vruchten. Verkrijgbaar in perenstroop, appelstroop en appel-peren-dadelstroop. Deze laatste is biologisch. Stroop van Crombach is erg geschikt voor neutraal en zoet brood. Bekijk het in onze webshop en beslis waar jij je broodje mee belegt. Tip: beleg je broodje met stroop en kaas.

 


Glutenvrij beleg: voor ieder wat wils!

Nu je een paar handvaten hebt gekregen om je broodje te beleggen, zijn wij reuze benieuwd naar jouw keuze. Laat het ons weten door een foto te maken van jouw belegde broodje en stuur dit naar ons via de mail of tag ons in een bericht op Facebook of Instagram. Wil je ons volledige beleg assortiment bekijken klik dan hier.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter