• Lorem ipsum

Glutenvrije producten van Leev kopen? Wat je nog niet wist over dit merk

28 Apr 2017
door Marieke de Groot
  1. Naast de gewone productlijn, heeft Leev ook allergenen specials. Zo zijn er glutenvrije producten , maar ook producten zonder gluten én lactose.

  2. Leev is een biologisch merk. Tijdens de productie van de grondstoffen wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemicaliën. Ook bevatten de producten geen e-nummers en smaakversterkers.

  3. Leev is een Nederlands merk. Er wordt samengewerkt met kleinschalige biologische landbouwbedrijven, lokale boeren en tuinders om het lekkerste uit de natuur te halen. 

  4. Leev is ontstaan nadat oprichter Leo concludeerde dat eten gezonder, eerlijker én lekkerder moet kunnen zijn. Een mooi streven en geslaagd plan, vinden wij.

  5. Leo heeft ook de Leev Foundation opgericht. Via deze stichting wordt de bedrijfsopbrengst gedeeld met mensen die het minder goed hebben in onze maatschappij. Er wordt geïnvesteerd in zowel mens als natuur. Door producten van Leev te consumeren draag ook jij hier dus aan bij!

  6. Leo's droom is dat Leev je inspireert om goed voor jezelf en goed voor anderen te zorgen. Ook in de hele productie van dit merk is dit de leidraad. Gezonde en lekkere voeding voor jou, helpend voor anderen en natuur.

  7. De producten van Leev zijn ook erg voedzaam. Ze bevatten veel vezels, mineralen en anti-oxidanten. 

 

Al met al een mooi rijtje aan feiten waaruit je kunt concluderen dat Leev een veelzijdig merk is. Een bewust merk, waar je onbezorgd van kunt genieten. Je kunt het gehele glutenvrije assortiment van Leev bekijken in onze webshop en laat je inspireren!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter