Glutenvrije producten van Leev kopen? Wat je nog niet wist over dit merk

Glutenvrije producten van Leev kopen? Wat je nog niet wist over dit merk

Leev, misschien heb je de producten van dit merk wel eens in de supermarkt zien liggen. De producten zien er mooi en vrolijk uit. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar en ja, er is een hele glutenvrije lijn! Wij hebben deze producten natuurlijk in ons assortiment. Denk aan mix voor haver en banaankoekjes, oerchips, havermuesli, meergranen crackers en meer! Omdat wij erg enthousiast zijn over deze productlijn zijn wij op zoek gegaan naar Leev bijzonder maakt. De volgende 7 punten wist jij ook vast nog niet.

  1. Naast de gewone productlijn, heeft Leev ook allergenen specials. Zo zijn er producten zonder gluten, maar ook zelfs producten zonder gluten én lactose.

  2. Leev is een biologisch merk. Tijdens de productie van de grondstoffen wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemicalien. Ook bevatten de producten geen e-nummers en smaakversterkers.

  3. Leev is een Nederlands merk. Er wordt samengewerkt met kleinschalige biologische landbouwbedrijven, lokale boeren en tuinders om het lekkerste uit de natuur te halen. 

  4. Leev is ontstaan nadat oprichter Leo concludeerde dat eten gezonder en eerlijker én lekkerder moet kunnen zijn. Een mooi streven en geslaagd plan, vinden wij van Glutenvrijemarkt.com

  5. Leo heeft ook de Leev Foundation opgericht. Via deze stichting wordt de bedrijfsopbrengst gedeeld met mensen die het minder goed hebben in onze maatschappij. Er wordt geinvesteerd in zowel mens als natuur. Door producten van Leev te consumeren draag ook jij hier dus aan bij!

  6. Leo's droom is dat Leev je inspireert om goed voor jezelf en goed voor anderen te zorgen. Ook in de hele productie van dit merk is dit de leidraad. Gezonde en lekkere voeding voor jou, helpend voor anderen en natuur.

  7. De producten van Leev zijn ook erg voedzaam. Ze bevatten veel vezels, mineralen en anti-oxidanten. 

 

Al met al een mooi rijtje aan feiten waaruit je kunt concluderen dat Leev een veelzijdig merk is, een bewust merk, waar je onbezorgd van kunt genieten. Je kunt het gehele glutenvrije assortiment van Leev bekijken in onze webshop en laat je inspireren!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden