• Lorem ipsum

Glutenvrije restaurants in Arnhem

2 Dec 2019
door Kelly de Lange en Lieke van Leeuwen

 

  • Bij de Beren kun je gezellig dineren. Midden in de Oude Stationsstraat op de looproute naar het centrum én naast de bioscoop is het restaurant De Beren Arnhem gevestigd! In de zomermaanden kun je genieten van onze gerechten op ons gezellige terras.

Bij de Beren kan je heerlijk genieten van vlees- vis en vega(n) gerechten in het restaurant of lekker thuis!

Klik hier voor het bere lekkere menu.

Arnhem | De Beren

 

  • Bij Bagels & Beans Arnhem kun je o.a. genieten van een lekkere glutenvrije bagel. Wat doe jij het liefst op je bagel? 

De producten zijn vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid. Klik hier voor het menu.

Bagels & Beans - indebuurt Arnhem

 

  • Bij Grand Café Arnhems Meisje kun je heerlijk eten. Genieten van ontbijt, lunch, high tea of 3 gangen-diner. Glutenvrij eten is bij dit restaurant geen probleem. Meerdere gerechten op de kaart zijn glutenvrij en/of lactosevrij. Sommige gerechten kunnen met enkele aanpassingen glutenvrij gemaakt worden. Geef je intolerantie daarom altijd even door bij de bediening.

Klik hier voor hun (glutenvrije) menu.

Grand Café Arnhems Meisje

 

  • Sushi Koi is een mooi modern restaurant met snelle bediening en vers eten voor een schappelijke prijs. Sushi Koi is ook te vinden in Amersfoort en Tilburg. Bij Sushi Koi is het zeker mogelijk om te genieten van glutenvrije sushi en meer. Op de menukaart van Sushi Koi staat met icoontjes aangegeven waar gluten in zitten en je kunt de bediening natuurlijk altijd om meer informatie vragen.

Klik hier voor de (glutenvrije) menukaart. 

Sushi Koi Arnhem in Arnhem - Menu, openingstijden, prijzen, adres van  restaurant en reserveren - TheFork (voorheen IENS)

 

  • Bij Restaurant Karakter vlak bij het station van Arnhem kun je heel gezellig eten. Wij kregen deze tip van een van onze klanten. Restaurant Karakter heeft een ongedwongen sfeer en gastvrije bediening. Het zit vaak vol bij Karakter dus het is slim om een paar dagen van te voren te reserveren. Het enige minpunt is dat ze geen glutenvrij brood hebben, maar er zijn genoeg andere opties.

Klik hier voor als je toch een kijkje wilt nemen naar het menu.

Erg lekker - Reizigersbeoordelingen - Restaurant Karakter - Tripadvisor

 

Aanvullingen?

Heb jij lekker glutenvrij gegeten in Arnhem, maar staat het desbetreffende restaurant niet in deze lijst? Laat het weten in een reactie achter onder deze blog! 

Reacties
Claudia
20 Nov 2022
Bij de BioToko in Arnhem hebben ze heel veel glutenvrije opties. Er is veel keus. Dit komt omdat ze bijvoorbeeld kiezen voor glutenvrije sojasaus en ketjap, waardoor gerechten waar dit in zit glutenvrij zijn. Ook houden ze er rekening mee bij de manier van werken, zodat er geen besmetting ontstaat. Lekker gegeten en veilig voor mijn dochter met coeliakie. Je kunt laten bezorgen, afhalen of ter plaatse opeten.
Noor
20 Feb 2022
De Beren in Arnhem hebben ze totaal geen idee van glutenvrije eten. Reactie van oh laten we het weg.
Friet wordt toch heet gebakken dan zal de gluten er wel uit zijn.
Dat vertrouw je niet dus kreeg ik droge rijst
Desiree
17 Sep 2020
Hoi,
Benjamin en Janssen zijn ook weg helaas.
Pinoccio is vreselijk slecht, soort Russisch rolet net als Koi.
Goed Proeven, Rusticana en Anne&Max zijn aanraders.
Gr.
Vivian
27 Dec 2019
Dank voor je bericht Anita, ik zie dat Josephine Coffee helaas haar deuren heeft gesloten. Ik zal het aanpassen in de blog!
Anita
27 Dec 2019
De link van Josephine Coffee klopt niet
Van beukering
16 Jun 2019
Vandaag bij goed proeven in arnhem en ze hebben een speciale kaart voor gluten vrij en een kaart voor lactose vrij
Carla
24 Mar 2019
Mejuffrouw Janssen: Heerlijk gegeten zonder te reserveren. Klein, leuk en gezellig. En verstand van glutenvrij. Zeker voor herhaling om hier nogmaal te eten.
Samantha Han
9 Apr 2018
Hallo Bettie,

Wij waren hier niet van op de hoogte! Bedankt voor je berichtje, wij gaan hem uit de lijst halen.

Groetjes,

Samantha
Bettie TIJSTERMAN
8 Apr 2018
Ik zie hier het restaurant Goed proeven bij staan
wij zijn daar in januari wezen eten, wij kregen een placemats voor ons met gerechten erop, wij gaven aan dat wij glutenvrij waren
en waarop het meisje van de bediening zei: o dan ga ik even overleggen. zij bleef nogal lang weg en mijn dochter en ik grapte: volgens mij blijf er niet veel over, en inderdaad wat gerechten betreft bleef er nog 1 ding over ,want het draadjes vlees was wel glutenvrij maar niet te eten zonder de saus die niet glutenvrij was, ik ben er een paar jaar geleden geweest en toen heb ik daar heerlijk glutenvrij geluncht, deze keer deden zij totaal geen moeite, later hoorde wij dat Goed Proeven overgenomen is. Wij gaan er niet meer eten.
Laat een reactie achter