• Lorem ipsum

Glutenvrij uit eten in Zwolle

21 Nov 2017
door Kelly de Lange en Lieke Dijkstra - van Leeuwen

 

 

  • Baiyok is een Thais restaurant en zij hebben vrijwel een gehele gluten- en lactosevrije menukaart. Zij zijn gespecialiseerd in allergieën en speciale dieetwensen, wekelijks komen er veel mensen eten met een allergie. Sinds een paar jaar geleden is er ook een glutenvrije oestersaus op de markt gekomen en zijn er nog veel meer gerechten glutenvrij geworden bij Baiyok.

BaiYok heeft een veelzijdige menukaart (vlees, vis en vegetarisch/veganistisch) die bereidt wordt in de geweldige en smaakvolle Thaise keuken. Klik hier voor de (glutenvrije) menukaart.

 

Thai restaurant BaiYok - Foto van Thais Restaurant BaiYok, Zwolle -  Tripadvisor

 

 

  • Trek in een heerlijke burger? Dan kun je terecht bij Ingeburgerd, een restaurant gelegen aan een van de meest sfeervolle pleinen. Heb je een allergie? Ze hebben hier speciaal voor jou een aparte allergieën kaart. Hier wordt alles aangegeven waar er wel en geen gluten in zitten! Handig hè?!

Mocht je benieuwd zijn wat je hier kan eten, zet je schrap! Hier kan je terecht voor een (glutenvrije) burger! Echt voor de lekkere, vette trek. Daarnaast kan je hier ook terecht voor een heerlijke salade, lunch, vega(n) gerechten en lekkere borrelhapjes. Kom je hier voor een heerlijk diner? Dat kan natuurlijk ook!

 

Menukaart - Ingeburgerd Zwolle : Ingeburgerd Zwolle

 

 

  • Paradiso is een van de oudste maar toch meest moderne cafetaria. Je kunt hier terecht voor friet, snacks, lunch en diner. Glutenvrije gerechten zijn ook aanwezig in de vorm van snacks en maaltijden.

Ze hebben bij Paradiso speciaal voor jou een uitgebreide, glutenvrije snack menukaart en dinerkaart! Klik hier als je de glutenvrije menukaart wilt bekijken.

 

Cafetaria, catering en restaurant - Paradiso Zwolle

 

  • De Witte Gans is een leuk in de bossen gelegen herberg. De Witte Gans ligt in Dalfsen op 10 minuten afstand van Zwolle. Dit restaurant heeft een rustieke uitstraling en je kunt er genieten van de heerlijke Franse en mediterraanse keuken. Glutenvrij eten is er helemaal geen probleem.

Mocht je een allergie hebben, kan je dit melden! Ze kijken graag met je mee wat je wel en niet kan eten.

Klik hier voor hun terraskaart.

 

 

 

  • Bij Bistro de Zoete Inval kun je terecht voor diner, lunch, een gezellig thee-momentje en zelfs high beer én high wine. Heb je trek in een heerlijke carpaccio salade, champignons in roomsaus of sparibs? Dan zit je hier goed! Op de menukaart staat precies aangegeven waar wel of niet gluten in zitten. 

Klik hier voor de (glutenvrije) menukaart. 

 

Bistro ''de Zoete Inval'' - Thereca BV

 

 

  • Bij Hartje Zwolle staat voor veel liefde, maar ook vooral voor lekker eten en drinken! Je kunt in dit restaurant je eigen brunch of diner samenstellen met kleine, veelal lokale en huisgemaakte gerechtjes, die je makkelijk kunt delen met je gezelschap. Voor glutenvrije producten rekenen ze een toeslag van €1,50- per plank.   

Bekijk hier wat ze zoal serveren Bij Hartje Zwolle.

Plankje_Bij Hartje Zwolle - Bij Hartje Zwolle

 

  • Brasserie Dunnik is een familiebedrijf met veel passie voor eten en drinken, gastvrijheid en gezelligheid. Je kunt hier terecht met elke voedselallergie of intolerantie. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wens doorgeven aan de bediening en dan doen de koks de rest voor je. 

Op de kaart wordt aangegeven dat ze bijna elk gerecht glutenvrij voor je kunnen serveren! Wat een service hè? Klik hier voor hun menukaart. 

 

Eten met kids in Zwolle | Brasserie Dunnik

Aanvulling?

Heb jij voor ons nog aanvullingen? Heerlijke glutenvrije restaurants die ertussen moéten staan? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter