27 Jul 2016

Glutenvrijemarkt.com vlogt #1: Benita vertelt: glutenvrij op vakantie gaan

Je leest het goed: Glutenvrijemarkt.com vlogt. Via onze vlog willen wij de mogelijkheid bieden voor het uitwisselingen van ervaringen met een glutenvrije levensstijl. Glutenvrij eten is voor de meesten een zoektocht vol met experimenten. “Waarom helpen we elkaar niet een beetje op weg?” zeiden wij van de redactie tegen elkaar. Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat is deze vlog. We beginnen met een vierdelige serie van één van onze klanten die haar persoonlijke ervaringen met jou deelt. Elke video heeft een eigen thema met om te beginnen het thema glutenvrij op vakantie gaan.

Een glutenvrije leefstijl: Benita vertelt erover…. maar wie is Benita?

Benita is één van onze klanten en is gewichtsconsulente en voedingsdeskundige. Zij heeft een eigen Facebook blog genaamd Simpel Gezond Leven. Benita weet pas sinds een maand dat zij glutenvrij door het leven moet gaan en is dus erg bekend met het lezen van etiketten in de supermarkt en het zoeken naar alternatieven voor producten met gluten. Gelukkig wist zij onze webwinkel, vol met glutenvrij brood en glutenvrije bakproducten te vinden!


Heb jij ook nog goede tips, een vraag of wil jij jouw ervaring ook delen? Laat dan reactie achter onderaan deze pagina of stuur een mailtje naar ons.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter