7 x Glutenvrije cadeautips voor de feestdagen!

7 x Glutenvrije cadeautips voor de feestdagen!

Vind je het lastig om kerstcadeaus te kopen voor iemand met een glutenintolerantie? Voor iedereen wil je natuurlijk gepaste cadeaus kopen, soms met een thema, soms met een achterliggende gedachte. Wij hebben een paar tips voor jullie op een rijtje gezet. Lees hier de leukste kerstcadeautips voor mensen met een glutenintolerantie!

Opscheppen 2 boek van Met Zonder Gluten

Het nieuwste boek van Met Zonder Gluten! Opscheppen 2 heeft als thema 'Glutenvrij Genieten' en staat vol recepten en verhalen om glutenvrij te genieten bij de koffie, bij de borrel en bij het diner. Bestel hem hier!


T-shirt of tas van Coeliakiemaand

Een leuk t-shirt of een tas is toch altijd leuk om te krijgen? De stichting Coeliakiemaand heeft hele leuke t-shirts en tassen. Er staat glutenvrij op of een groene strik, symbool van de stichting, voor de bewustwording rondom coeliakie. Wat ook nog eens super goed is, is dat er per tas 1 euro en per t-shirt 3 euro aan stichting Coeliakiemaand wordt gedoneerd. Klik hier voor de website van stichting Coeliakiemaand.


Leuke bakvormen voor het bakken van cake of brood

Veel mensen met een glutenintolerantie bakken vaak zelf broden en cakes. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten bakvormen te verkrijgen: in leuke vormen, groot en klein. Er is van alles verkrijgbaar. Hoe leuk is het voor iemand die altijd zijn eigen brood bakt om eens te variëren met ander soort bakvorm? Klik hier om onze bakvormen te bekijken. 


Een glutenvrij bierpakket van Green's

Houdt degene voor wie je een cadeau koopt veel van bier? Vind je het moeilijk om glutenvrij bier te vinden? Wij hebben een groot assortiment! Wij hebben nu 6 verschillende glutenvrije bierpakketten. De biertjes zijn al ingepakte in een mooie doos met oranje strik en een kaartje waar je je persoonlijke wens op kunt schrijven. Hoe leuk is het om voor de feestdagen zoiets te krijgen?

 

Onze nieuwste aanwinst is het bierpakket van Green's! Bekijk nu onze bierpakketten
 


Kerst-food-pakket met precies de goede inhoud

Wat dacht je van een foodpakket als kerstcadeau? Het is super leuk om een pakket maken met alles erin wat diegene lekker vindt. Hoe leuk is het om zelf een foodpakket voor iemand samen te stellen? Doe er bijvoorbeeld oliebollenmix, een kerststol en wat chocolaatjes bij. Je kan het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Je kan er allemaal dingen erin doen die diegene lekker vindt waar jij het pakket speciaal voor maakt. Klik hier voor onze kerstartikelen.


Aanvullingen?

Hopelijk maakt deze lijst het iets makkelijker om kerstinkopen te doen. Heb jij zelf nog leuke cadeau ideeën? Weet jij cadeaus die al eerder een succes zijn geweest? Mail het dan naar marieke@glutenvrijemarkt.com dan vullen wij deze lijst verder aan. Zo maken we vele mensen blij deze kerst!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden