• Lorem ipsum

7 x Glutenvrije cadeautips voor de feestdagen!

13 Dec 2017
door Kelly de Lange & Marieke de Groot

Opscheppen 2 boek van Met Zonder Gluten

Het nieuwste boek van Met Zonder Gluten! Opscheppen 2 heeft als thema 'Glutenvrij Genieten' en staat vol recepten en verhalen om glutenvrij te genieten bij de koffie, bij de borrel en bij het diner. Bestel hem hier!


T-shirt of tas van Coeliakiemaand

Een leuk t-shirt of een tas is toch altijd leuk om te krijgen? De stichting Coeliakiemaand heeft hele leuke t-shirts en tassen. Er staat 'glutenvrij' op of een groene strik, symbool van de stichting, voor de bewustwording rondom coeliakie. Per tas wordt 1 euro en per t-shirt 3 euro aan stichting Coeliakiemaand gedoneerd. Klik hier voor de website van stichting Coeliakiemaand.


Leuke bakvormen voor het bakken van cake of brood

Veel mensen met een glutenintolerantie bakken vaak zelf broden en cakes. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten bakvormen te verkrijgen: in leuke vormen, groot en klein. Er is van alles verkrijgbaar. Hoe leuk is het voor iemand die altijd zijn eigen brood bakt om eens te variëren met ander soort bakvorm? Klik hier om onze bakvormen te bekijken. 


Een glutenvrij bierpakket

Houdt degene voor wie je een cadeau koopt van bier? Wij hebben een groot assortiment glutenvrij bier! We hebben nu 6 verschillende glutenvrije bierpakketten. De biertjes zijn al ingepakt in een mooie doos met oranje strik en een kaartje waar je je persoonlijke wens op kunt schrijven. Hoe leuk is het om voor de feestdagen zoiets te krijgen?

 

Onze nieuwste aanwinst is het bierpakket van Green's! Bekijk nu onze bierpakketten
 


Kerst-food-pakket met precies de goede inhoud

Wat dacht je van een foodpakket als kerstcadeau? Je kunt zelf een pakket samenstellen met glutenvrij eten waar degene aan wie je het cadeau geeft van houdt. Doe er bijvoorbeeld oliebollenmix, een kerststol en wat chocolaatjes bij. Je kan het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Klik hier voor onze kerstartikelen.


Aanvullingen?

Hopelijk maakt deze lijst het iets makkelijker om kerstinkopen te doen. Heb jij zelf nog leuke cadeau ideeën? Weet jij cadeaus die al eerder een succes zijn geweest? Mail het dan naar [email protected] dan vullen wij deze lijst verder aan. Zo maken we veel mensen blij deze kerst!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter