22 Nov 2021

MEET THE TEAM | glutenvrijemarkt.com

Elke dag zijn we druk bezig met het verzorgen van een breed scala aan glutenvrije producten. We verzamelen bij elke order de producten zo snel mogelijk bijeen èn we pakken de orders zo goed mogelijk in. Allemaal om er voor te zorgen dat jij, jouw favoriete producten snel in huis hebt! Maar ondanks dat gebeurt er nog veel meer achter de schermen. En wie zijn nou precies de mensen die jouw pakketje inpakken? Lees verder om ons enthousiaste en hechte team te leren kennen!

Lennard

Laten we beginnen met een knaller! Lennard Zemel (a.k.a. Len the Man), favoriete stopwoordje: 'hè hè.' Lennard is 50 jaar jong en heeft drie kinderen. Twee daarvan werken ook bij glutenvrijemarkt.com en de jongste kan niet wachten om ook te beginnen! Hij komt daarom ook weleens langs om samen met zijn vader klusjes te doen (zie foto).

Lennard is gluten intolerant en eet daarom ook geen gluten. Daarnaast is hij ook allergisch voor amandelen maar vind dit zo lekker dat hij het moeilijk kan weerstaan. Vooral de Amandelstaaf van Gluten Free Bakery is zijn favoriet!

Lennard maakte in 2005 de webshop glutenvrijemarkt.com. Hij racete op zijn fiets om pakketten af te leveren bij het postkantoor. Al snel liep dit uit tot een grote webshop en groothandel die we vandaag de dag in heel Nederland en België kennen. Bij de glutenvrijemarkt.com is hij eigenlijk op elk front wel te vinden. Van werken op kantoor, tot orders lopen, tot inpakken van pakketten en uitladen van vrachtwagens. Je hoort hem ook weleens aan de telefoon voor de klantenservice. Ook blijft hij de webshop steeds weer vernieuwen. Eigenlijk doet hij alles wel! 

Lennard is altijd druk bezig, maar dat vindt hij helemaal niet erg. Hij is het liefst de hele dag bezig met werken. En pensioen? Asjeblieft niet, daar moet hij niet aan denken!

Twee leuke weetjes over Lennard: Hij houdt van ‘power vrouwen’ muziek. Zijn favoriete artiesten zijn dan ook Dua Lipa en Katy Perry! Zijn favoriete land is Italië. Ciao!

 

 

Ben je benieuwd naar nog meer mensen uit ons team? Wij introduceren elke week een nieuw teamlid! Houd onze socials en deze blog in de gaten om ons hele team te leren kennen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter