• Lorem ipsum

MEET THE TEAM | glutenvrijemarkt.com

18 Mar 2022
door Floor

Elke dag zijn we druk bezig met het verzorgen van een breed scala aan glutenvrije producten. We verzamelen bij elke order de producten zo snel mogelijk bijeen èn we pakken de orders zo goed mogelijk in. Allemaal om er voor te zorgen dat jij, jouw favoriete producten snel in huis hebt! Maar ondanks dat gebeurt er nog veel meer achter de schermen. En wie zijn nou precies de mensen die jouw pakketje inpakken? Lees verder om ons enthousiaste en hechte team te leren kennen!

 

Quint

Quint begon zijn carrière bij Glutenvrijemarkt.com als orderloper en inpakker. Sinds kort heeft hij zijn plek verruild voor een warm kantoor, achter een beeldscherm. Hij is namelijk druk bezig met het optimaliseren van de website en het schrijven van glutenvrije blogs. Voor de echte oplettende kijker zal je wellicht gemerkt hebben dat de website nu een stuk overzichtelijker is geworden door onder andere Quint.

Quint is 23 jaar en groots fan van verschillende games. Hij is ook altijd druk bezig van het bedenken van eigen games of hij denkt na over hoe hij in zijn volgende game sessie nog sneller kan winnen. Gelukkig zijn er genoeg collega’s op werk waarmee hij tijdens de pauze hierover kan sparren.

Quint eet glutenvrij, lactosevrij en ei-vrij; een hele opgave, maar hij heeft gelukkig een paar ‘go-to’ recepten waar hij altijd op kan terugvallen. Wat hij standaard meeneemt naar werk is een groene smoothie en een havermout bowl met veel fruit.

Daarnaast houdt Quint van alles wat met dieren te maken heeft. Noem een dier en grote kans dat Quint daar meerdere feitjes over kan vertellen. Zijn favoriete dier is de 'pantsergordelstaarthagedis' omdat deze volgens Quint heel schattig is. Hij lijkt op een draak en op een teken uit de geschiedenis, namelijk de ’Ouroboros’.

 

Daniëlle

Ach, wat een topper is zij! Daniëlle is recht door zee en soms wat eigenwijs, maar ze heeft haar hart op de juiste plaats. Ze werkt als orderloper bij glutenvrijemarkt.com sinds april 2021. Hiervoor werkte ze lange tijd als postbode en daarvoor bij een viswinkeltje. Daar kunnen wij soms nog van meegenieten. Als Daniëlle iemand nodig heeft is ze niet bang om luidkeels te roepen! Zo raken we haar gelukkig nooit kwijt in ons magazijn.

Sinds kort heeft ze een relatie met Jos, die ook bij het team in de smaak valt. Hij is een echte bierliefhebber en we hopen dat hij ons glutenvrije bierassortiment binnenkort eens komt testen. Als Daniëlle een berichtje krijgt van Jos zal het je ook niet verbazen dat het geluid een ‘plopje’ is van een biertje die opengaat.

Daniëlle is groots fan van katten! Ze heeft zelf ook veel huisdieren gehad. Ze heeft maar liefst 6 konijnen, 15 zwarte hamsters, een aquarium vol vissen en 4 katten gehad. Nu heeft ze 2 katten. Maar dat niet alleen; naar werk neemt ze altijd haar lunch mee in een prachtige poezentas!

Daniëlle is ook erg efficiënt en vindingrijk. Op een dag toen zij druk in de weer was met orders lopen, viel er een heerlijk glutenvrij biertje op de grond. Gelukkig brak het glas niet, maar het bierschuim spoot omhoog! Omdat ze niet houdt van rotzooi, nam ze gauw een slokje om erger te voorkomen. Daarna heeft ze natuurlijk het biertje snel weggegooid zodat ze weer verder kon met haar werk.

Een leuk weetje over Daniëlle: Bij ieder uitje dat Daniëlle plant, is zij vastberaden om een souveniertje mee naar huis te nemen, ook als dat betekent dat zij urenlang in de rij moet wachten.

 

Sam

Als tweede op de lijst hebben we Sam. Onze enige echte logistiek medewerker; niet van zijn heftruck af te slaan. En als het je wel lukt, verruild hij zijn heftruck voor een stoomlocomotief in Katwijk. Sam is 25 jaar, woont in Leiden en is sinds 2019 vaste staf bij Glutenvrijemarkt.

Een van Sams dagelijkse bezigheden bij Glutenvrijemarkt.com is het klaarmaken van orders. Kleinere orders zijn niet aan Sam weggelegd, want hij pickt alle bulk orders bij elkaar. Daarnaast zorgt hij ervoor dat het magazijn aangevuld blijft met alle glutenvrije producten, zodat de orderpickers razendsnel alle bestellingen bij elkaar kunnen verzamelen.

Als Sam niet in het magazijn te vinden is, zit hij achter zijn bureau om bijvoorbeeld broden van Yam en Welsh Bakestone te bestellen. Sam houdt alles dus goed in de gaten en is verantwoordelijk voor het in- en uitladen van vrachtwagens. En zijn belangrijkste taak mogen we natuurlijk niet vergeten: hij is de beheerder van onze glutenvrije groepschat op Whatsapp. Zonder hem zouden we geen leuke Whatsapp-stickers naar elkaar kunnen sturen!

Sam houdt ook van gamen. Een game die hij vaak met zijn collega’s speelt is Dungeons & Dragons. Hij speelt online in allerlei fantasy werelden, maar maakt ook zijn eigen fantasy wereld tijdens kerst! Ieder jaar bouwt hij namelijk met zijn gezin traditiegetrouw een mooi en gezellig kerstdorp in de woonkamer! Zijn collega’s mogen dan altijd meegenieten van zijn leuke kerstkiekjes!

De favoriete glutenvrije snack van Sam zijn de Chicken Fingers van Schär. Op Chicken Finger Friday zal Sam deze hapjes ook niet zomaar laten staan!

Een leuk weetje over Sam: Hij gaat regelmatig naar Zwitserland op vakantie. Dit is omdat hij hier optimaal kan genieten van de mooie natuur en de vele treinen.

 

Lennard

Laten we beginnen met een knaller! Lennard Zemel (a.k.a. Len the Man), favoriete stopwoordje: 'hè hè.' Lennard is 50 jaar jong en heeft drie kinderen. Twee daarvan werken ook bij glutenvrijemarkt.com en de jongste kan niet wachten om ook te beginnen! Hij komt daarom ook weleens langs om samen met zijn vader klusjes te doen (zie foto).

Lennard is gluten intolerant en eet daarom ook geen gluten. Daarnaast is hij ook allergisch voor amandelen maar vind dit zo lekker dat hij het moeilijk kan weerstaan. Vooral de Amandelstaaf van Gluten Free Bakery is zijn favoriet!

Lennard maakte in 2005 de webshop glutenvrijemarkt.com. Hij racete op zijn fiets om pakketten af te leveren bij het postkantoor. Al snel liep dit uit tot een grote webshop en groothandel die we vandaag de dag in heel Nederland en België kennen. Bij de glutenvrijemarkt.com is hij eigenlijk op elk front wel te vinden. Van werken op kantoor, tot orders lopen, tot inpakken van pakketten en uitladen van vrachtwagens. Je hoort hem ook weleens aan de telefoon voor de klantenservice. Ook blijft hij de webshop steeds weer vernieuwen. Eigenlijk doet hij alles wel! 

Lennard is altijd druk bezig, maar dat vindt hij helemaal niet erg. Hij is het liefst de hele dag bezig met werken. En pensioen? Asjeblieft niet, daar moet hij niet aan denken!

Twee leuke weetjes over Lennard: Hij houdt van ‘power vrouwen’ muziek. Zijn favoriete artiesten zijn dan ook Dua Lipa en Katy Perry! Zijn favoriete land is Italië. Ciao!

 

Ben je benieuwd naar nog meer mensen uit ons team? Wij introduceren iedere maand een nieuw teamlid! Houd onze socials en deze blog in de gaten om ons hele team te leren kennen!

Reacties
Fets Hoekstra
5 Mei 2022
Zo nu heb ik eindelijk een gezicht bij de naam!
Hartelijke groet
Fets
Ineke
1 Mar 2022
Leuk om de gezichten achter jullie bedrijf te zien. Maakt het toch wat persoonlijker. Omdat wij alles biologisch eten/ doen zag ik er erg tegenop glutenvrij te moeten gaan leven. Maar jullie hebben heel veel biologischeproducten in jullie assortiment. Top. En jullie proberen zelfs bij het inpakken aan het milieu te denken. Geweldig. Bedankt voor jullie inzet.
Laat een reactie achter