• Lorem ipsum

Nairn's Vegan Biscuit Breaks & Flatbreads!

8 Nov 2021
door Floor

Haver blijkt veel voordelen te hebben voor je gezondheid. Het is een bron an eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels; een gezonde snack kun je wel zeggen. Maar naast gezond willen we natuurlijk ook lekker! Nairn's heeft een vegan assortiment op de markt gebracht en daar zullen wij het één en ander over vertellen. We duiken vandaag in het assortiment van de Biscuit Breaks en Flatbreads.

 

 

Nairn's Biscuit Breaks Chunky Oats, Blueberry & Raspberry.

Een heerlijke snack voor bij de koffie of thee gevuld met blauwe bessen en framboos. Dit fruitige haverkoekje is niet alleen glutenvrij maar ook veganistisch. Ideaal! 

Bekijk hier het product.

 

 

 

Nairn's Biscuit Breaks Oats & Ginger.

Deze biscuits, rijkelijk gevuld met gember. Dat zorgt voor een scherpe en frisse bite! Wist je dat gember de opname van vitaminen en mineralen kan verhogen en dus zorgt voor een goede spijsvertering? Ook kan het misselijkheid en reisziekte verlichten. Deze snack gaat dus voortaan mee op reis (als je het ons vraagt)!

Bekijk hier het product.

 

 

Syrup Oat Biscuit Breaks.

Als je houd van zoetigheid, is deze biscuit wat voor jou! Met plantaardige siroop is dit een goede optie voor vegans! Deze biscuits bevatten 40% minder suikers in vergelijking met andere glutenvrije zoete biscuits.

Bekijk hier het product.

 

 

 

Original Oat Grahams

Als je meer houdt van een naturel smaak, dan zijn deze koekjes wat voor jou! Deze glutenvrije en vegan koekjes smaken heerlijk. Ze zijn daarnaast handig om mee te nemen gezien ze in 4 pakjes van 4 koekjes verpakt zijn!

Bekijk hier de producten van Nairn's.

 

 

 

 

Fruit Oat Biscuit Breaks

Heerlijke fruitige en romige koekjes. Deze biscuits zijn vergeleken met 100 zoete glutenvrije biscuits en het blijkt dat de Fruit Oat Biscuits Breaks 40% minder suiker bevatten dan het gemiddelde van de 100 andere zoete biscuits!

Bekijk hier het product.

 

 

 

Apple & Cinnamon Chunky Oat Biscuits Breaks

Deze biscuits hebben een lichte kruimelige structuur èn zijn vol van smaak. Ze zorgen voor een stevige bite gevuld met een zoete combinatie van fruit en kaneel. En je raadt het al; ook deze heerlijke biscuits zijn glutenvrij en vegan!

Bekijk hier het product.

 

 

Nairn's heeft naast Biscuits nu ook een vegan assortiment van flatbreads! Nairn's heeft de honing verwisseld voor rijstsiroop waardoor ze nu helemaal vegan zijn! Bekijk hier de flatbreads.

 

De producten van Nairn's zijn bij glutenvrijemarkt.com beschikbaar maar houd er rekening mee dat sommige 'vegan' producten nog oude voorraad hebben. Kijk bij het bestellen goed of de voorraad al is vervangen voor het nieuwe vegan assortiment.

 

We zijn benieuwd wat jullie van het vegan assortiment van Nairn's vinden! Laat het weten in de opmerkingen of via onze socials!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter