• Lorem ipsum

Nieuw merk: Vegan mayo's van Mayoneur!

21 Dec 2021
door Quint

Nieuw merk: Mayoneur

Mayoneur maakt 100% vegan mayonaise. Dit doet het merk om de impact op het milieu te verminderen en om een gezond alternatief te creëren voor mayonaise. Bij Mayoneur wordt er gekozen voor ingrediënten zoals fruit, groenten en kruiden in plaats van dierlijke ingrediënten, zodat er minder dierlijk leed en minder milieuvervuiling plaatsvind.

Er zijn 5 soorten mayonaise te verkrijgen bij ons in de webwinkel: Standaard mayo, Knoflook mayo, Katjang mayo, Truffel mayo en Wasabi mayo.

*Allemaal vegan

In ons assortiment

Standaard vegan mayo

De standaard Vegan mayo van Mayoneur is een heerlijke vegan mayonaise die met aandacht voor de natuur is geproduceerd door de ambitieuze ondernemers van Mayoneur. Heerlijk voor bij friet, burgers of salades.

 

Truffel mayo

De truffel mayo is een zeer passende mayo voor bij sandwiches of hotdogs, ook kan de truffel-smaak voor een interessante toevoeging zorgen bij een (maaltijd)salade.

 

Wasabi mayo

De wasabi mayo kan als heerlijke vervanging bij sushi in plaats van standaard wasabi, maar past ook goed bij andere visgerechten. Ook is deze mayonaise erg lekker in een soep om deze wat pittiger te maken.

 

Spicy Katjang mayo

Spicy katjang mayo is een heerlijke saus die goed past bij oosterse gerechten vanwege de smaak van pinda's. Deze saus is zeer goed te combineren met andere smaakvolle ingrediënten.

 

 

Knoflook mayo

De knoflook Mayoneur past heel goed bij visgerechten. Ook is het aan te raden om deze saus te proberen met salades of andere gerechten waar knoflook in zit. Een zeer goede toevoeging aan bijna elk gerecht.

 

Wij vinden het leuk om te weten wat jullie van deze nieuwe mayo vinden! Laat een opmerking achter om ons te laten weten wat je ervan vindt!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter