• Lorem ipsum

Met Biovegan glutenvrij bakken en versieren

12 Apr 2017
door Marieke de Groot

Maak een feestje van...

  1. ... vla of yoghurt! De dessertsauzen van Biovegan zijn al eerder in ons assortiment geintroduceerd, maar we kunnen ze niet vaak genoeg in het zonnetje zetten. Deze sauzen zijn er in de klassieke smaken chocolade, karamel en aardbei en vormen de kroon op je nagerecht! Maak leuke figuurtjes op je vanillevla of zoet er je yoghurt of kwark mee. Dit maakt je toetje nét even wat feestelijker.

  2. ... chocolademousse of pudding! Met chocoladehartjes maak je elke mousse of pudding helemaal af! Ze zien er vrolijk uit en zijn heerlijk zoet en knapperig. Een leuke afwisseling met de zachtheid van de mousse of pudding. Een toetje als dit geeft je het gevoel dat je jarig bent!

  3. …fruit! Ja, je leest het goed. Met de disco sprinkels van Biovegan wordt je dagelijkse portie fruit eten wel héél gemakkelijk! Smelt au bain-marie glutenvrije chocolade. Doop hier diverse soorten fruit in zoals aardbeien, banaan, kersen of stukjes appel. Strooi hier vervolgens disco sprinkels overheen. Omdat de chocolade weer hard wordt blijven de sprinkels plakken. Het resultaat is een super leuk tussendoortje of een feestelijke traktatie!

  4. smoothies! Ja, ook smoothies drinken kan een stuk leuker door de natuurlijke kleurstoffen van Biovegan te gebruiken. Geef je smoothie een vrolijk kleurtje. Voor moeilijk fruitetende kids is dit de ultieme oplossing, maar ook de groentesmoothie waar je niet zo’n fan van bent is aantrekkelijker. Goed idee toch?

 
Wat is jouw feesttip? We horen het graag van je! Laat een reactie achter onder deze blog en wie weet verschijnt jouw tip wel in een volgend blogartikel. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter