• Lorem ipsum

Onbezorgd op vakantie in Nederland of België, zo doe je dat!

19 Jul 2022
door Floor

Op vakantie gaan is vaak een leuk moment om naar uit te kijken! Toch kan het ook zo zijn nodige stress opleveren, vooral als er ook nog een glutenvrij dieet om de hoek komt kijken. Lees in deze blog een paar tips om er toch een 'lekkere' vakantie van te maken!

Op het juiste moment, de juiste plek.

Vier jij je vakantie in een huisje? Bestel dan een een dag van te voren (In geval je jouw bestelling in België laat bezorgen is het raadzaam om dit 1-3 dagen van te voren te doen, deze bestellingen doen er langer over dan naar Nederland) je boodschappen en laat het bezorgen op het vakantieadres! Zo heb je geen gedoe met het meenemen van een grote boodschappentas en is alles zo vers mogelijk!

Voor de zekerheid kan je er ook voor kiezen om voor de eerste dag glutenvrije boodschappen mee te nemen en de dag erna je boodschappen te laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je de boodschappen kan aannemen!

Ga je naar een camping? Bespreek met de campingbeheerder of de boodschappen in het receptiehuisje bezorgd kunnen worden!

Dit geldt alleen voor bezorging naar Nederland en België.

FindMeGlutenfree.

De 'Find Me Gluten Free' app is razend populair en met een goede reden! Ga je tijdens de vakantie erop uit en wil je ergens in een leuk restaurant neerstrijken? Met deze app weet je precies wat alle glutenvrije opties zijn in de buurt.

Meer weten? Miss Glutenvrij heeft er een informatieve blog over geschreven. Klik hier om de blog te lezen.

Shop bij het magazijn in Leiderdorp.

In Zuid Holland zijn er genoeg leuke plekken om jouw vakantie te vieren. Maar waarom zou je hier voor kiezen? Heel simpel, dan kan je namelijk iedere doordeweekse dag van 09.00 tot 17.00 uur uitgebreid shoppen in het magazijn. Dat is pas handig!

Glutenvrije Taalkaarten 

Ga je verder dan Nederland of België? Dan is het aan te raden om van te voren wat zinnen die je nodig zal hebben om glutenvrij te kunnen eten in die taal op te slaan. Al helemaal handig als je een kennis hebt die diezelfde taal spreek en voor jou wat standaard zinnen wilt inspreken!

 

We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter