• Lorem ipsum

Waarschuwing: Céréal is heel erg lekker!

26 Mei 2017
door Rik Rodenburg

1. Jarenlange ervaring en expertise.

Céréal is in 1934 met het produceren van hun eerste producten. Dit merk heeft nu inmiddels meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van hun producten. Dit heeft ertoe geleid dat de producten van Céréal nu erg smaakvol zijn.

Céréal ontwikkelt en werkt elke dag aan nieuwe recepten met natuurlijke en gezonde ingrediënten. Gevestigd in Zuidwest-Frankrijk, weet dit merk als geen ander de natuur en lekker eten te combineren.

 


2. Gezond en bewust leven.

Céréal is er voor iedereen die gezond en bewust wil leven. Céréal helpt je met je gezondheid door het ontwikkelen en produceren van gezonde en natuurlijke smakelijke producten. De visie achter Céréal is dat niet elk lichaam hetzelfde nodig heeft en Céréal speelt hierop in met een ruim assortiment. Zo ben je bij dit merk aan het goede adres voor producten zonder gluten, maar ook voor producten met een laag suikergehalte en veel vezels. De producten zijn geschikt voor: ontbijt, lunch, tussendoor en warme maaltijd.

 


3. Ruim glutenvrij assortiment.

Het is al eerder gezegd dat Céréal een ruim assortiment heeft. Je vindt producten die zowel glutenvrij als lactosevrij zijn, omdat mensen die een glutenintolerantie hebben vaak ook last hebben van producten met lactose. Van Céréal zijn er ook producten die alleen glutenvrij zijn of producten die glutenvrij en biologisch zijn. Daar zit ook iets tussen voor jou!

 


4. Glutenvrije recepten.

Wil jij lekker glutenvrij eten, maar weet je niet hoe of wat je moet eten? Op de website van Céréal vind je heel veel leuke en vooral lekkere recepten. Je vindt er recepten voor alle maaltijden van de dag. Kijk ter inspiratie even op de website van Céréal voor een recept.

 


5. Céréal is dus echt héél erg lekker.

Met de kennis die je nu hebt weet je dat Céréal er alles aan doet om je te helpen om met lekkere, gezonde en natuurlijke ingrediënten een heerlijk product te maken. Door de heerlijke smaken zijn deze producten een echte aanrader. Dag in, dag uit zijn ze bij Céréal nog steeds bezig met het verbeteren van producten en bedenken van nieuwe recepten.

 


Wil je weten of Céréal iets voor jou is?

Ben jij op zoek naar lekker en gezond eten? Neem dan beslist een kijkje in ons assortiment. Ontdek welke Céréal producten geschikt zijn voor jou!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter