• Lorem ipsum

Glutenvrije pizzeria's in Nederland

5 Jul 2017
door Marieke de Groot

 

 

Een glutenvrije pizzeria hoef je niet zelf meer te zoeken

Wij hebben namelijk een lijst voor je samengesteld. Je hoeft dus alleen even te kijken of er een pizzeria bij jou in de buurt is. Misschien een goed idee om te reserveren? Maak er een leuke (glutenvrije) avond van! 

 


Almere

 • Woodstone: Op de menukaart staan alle pizza's die ook glutenvrij mogelijk zijn aangegeven met een 'G'. Wel wordt een toeslag van €2,- gevraagd. Dat is het volgens ons wel helemaal waard!

 


Amsterdam

 • Mastino V is een gloednieuw restaurant in Amsterdam dat zich richt op glutenvrije, vegetarische en veganistische pizza's. De pizza's zijn ontzettend lekker. Deze pizzeria is het ware walhalla als je glutenvrij moet eten en van pizza houdt! Lees ook het verslag op het blog Glutenfree Amsterdam om meer te weten te komen.

 • De Italiaan is een sfeervol restaurant waar je kunt kiezen uit alle pizza's die op de menukaart staan, alleen worden ze dan speciaal glutenvrij gemaakt. 

 • La Lotta Pizza (LouLou pizzabar) is een leuk restaurantje in Amsterdam, waar ze ook een glutenvrije pizza hebben. Bij La Lotta willen ze weer terug naar de gezonde pizza, met de allerbeste ingrediënten. 

 


Arnhem

 • Pinoccio Korenmarkt is een gezellige pizzeria waar ook glutenvrije pizza's verkrijgbaar zijn. In de zomer is het zeker aan te raden lekker op het terras plaats te nemen!

 

Beilen

 


Breda

 • Very Italian Pizza: er is pizza, er is Italian pizza en er is Very Italian Pizza! Dit restaurant heeft vier locaties en op elke locatie wordt rekening gehouden met allergieën en intoleranties. Het is aan te raden van te voren te bellen.

 • Il Padrino: glutenvrije pizza en pasta bestaan tot de mogelijkheden in dit leuke restaurantje in Breda. Vraag bij het personeel even om informatie of bel 's middags na 15 uur als je vragen hebt of wilt reserveren.

 


Den Haag

 • Very Italian Pizza: ook in Den Haag kun je Very Italian Pizza vinden. Bel van tevoren even en er wordt rekening gehouden met jouw allergieën en intoleranties.

 • Vesuvio: een leuk restaurantje in centrum Den Haag waar zowel glutenvrije als melkvrije pizza's gemaakt kunnen worden. Ideaal als je ook lactose-intolerant bent of liever helemaal plantaardig eet.

 

Deventer

 • Pizzaria Da Mario. Hier kan je volgens een van onze klanten heerlijk glutenvrije pizza's eten! Heel veel Deventenaren kwamen hier al volgens hun als kind en komen hier nog steeds regelmatig om een hapje te eten. Dan weet je dat je goed zit!


Enkhuizen

 • Bella Vita is een pizzeria in het gezellige Enkhuizen. Je kunt hier vragen naar het glutenvrije aanbod en je kunt ook thuis laten bezorgen!Haarlem

 • Woodstone: op de menukaart staan alle pizza's die glutenvrij mogelijk zijn aangegeven met een 'G'. Wel wordt een toeslag van €2,- gevraagd.Harderwijk

 • La Famiglia: je kunt in dit nette en gezellige restaurant op een leuke locatie heerlijke glutenvrije pizza én pasta eten.

 


Hilversum

 • Tiramisu by George: ook hier kun je genieten van een glutenvrije pizza. De bodem is niet vers gemaakt, maar de pizza is wel erg lekker!

 


Hoofddorp

 • Woodstone: op de menukaart staan alle pizza's die glutenvrij mogelijk zijn aangegeven met een 'G'. Wel wordt een toeslag van €2,- gevraagd.

 


Leeuwarden

 • Bella Roma in Leeuwarden maakt serieus werk van haar pizza's en heeft ook zelf glutenvrij pizzadeeg ontwikkeld. Je kunt hier dus genieten van een lekkere pizza! 

  


Leiderdorp

 • La Palazzina: een echte aanrader! Deze pizzeria maakt glutenvrije pizza in een aparte ruimte. Wel wordt gevraagd even een dag van te voren te bellen en reserveren, zodat ze rekening kunnen houden met glutenvrije wensen.

 


Malden

 • Grand Cafe De 10: Je kunt hier gezellig borrelen en dineren op het overdekte terras. Alle pizza's op de kaart zijn glutenvrij te bestellen, dus smullen maar! 

 


Oud-Beijerland

 • Pizzabus Divino is een gezellige foodtruck die ook glutenvrije pizza's maakt. Als van tevoren wordt aangegeven dat er glutenvrije pizza's worden besteld, wordt de hele bus grondig gereinigd. Deze bus is ook wel eens aanwezig op onze glutenvrije markten.

 


Rotterdam

 • Very Italian Pizza: ook in Rotterdam kun je lekker eten bij Very Italian Pizza. Bel een dag van tevoren even om je dieetwensen door te geven. 

 • O Pazzo: bij O Pazzo kun je heerlijke glutenvrije pizza bestellen. Wel kunnen de pizza's stofdeeltjes van tarwe bevatten, dus een 100% glutenvrije garantie krijg je niet. Bedenk vooraf dus of jij je dit risico kunt veroorloven of niet.

 


Tilburg

 • King of Italy heeft glutenvrije pizza's, maar bel wel even een dagje van te voren om aan te geven dat je glutenvrij eet. Ook leuk: dit restaurant bevindt zich bij oude tennisbanen, waar nu een terras, appelboomgaard en moestuin van gemaakt zijn. Je kunt er ook jeu de boulen!

 


Utrecht

 • La Lotta Pizza is een leuk restaurantje in Utrecht, waar ze ook een glutenvrije pizza hebben. Bij La Lotta willen ze weer terug naar de gezonde pizza, met de allerbeste ingrediënten. 

 • PizzArt in Lunetten biedt elke pizza ook aan als glutenvrije variant. Ook de lasagne's kunnen hier glutenvrij bereid worden. De kok heeft een parate kennis van glutenvrij bakken en houdt rekening met kruisbesmetting.

 


Westerhoven

 • Bij de Neut is een leuk restaurant met speelterrein voor kinderen. Er is hier een glutenvrije menukaart, waar onder meer pizza's en pannenkoeken op staan.

 


West-Kapelle

 • Valentino's is een gezellig restaurantje in het Zeeuwse West-Kapelle. Je kunt hier terecht voor pizza's en pasta's en deze zijn ook glutenvrij verkrijgbaar. Ook is er heerlijke ciabatta. Bel wel even een dag van te voren met je wensen.

 


Woerden

 • Edge in Woerden is een heel hip restaurant, waar de glutenvrije pizza nog lekkerder is dan de gewone pizza. Bel van te voren om te reserveren, zodat zij voldoende glutenvrij deeg kunnen maken. 

 


Zoutelande

 • Il Punto is een heel leuk plekje, waar je zowel binnen als buiten op het terras kunt zitten. Ook is er een speelterrein voor kinderen. Je kunt hier genieten van glutenvrije pizza's en pasta's. Dit is ook een leuke plek voor feestjes en partijen.


 

Zwolle

 • La Liguria: een restaurantje met heerlijke Italiaanse pasta en pizza. Zij hebben ook een glutenvrij aanbod. Ook zijn er veganistische pizza's verkrijgbaar: ideaal als je lactose-intolerant bent! 

 


Glutenvrije pizza's thuis eten?

Natuurlijk hebben wij ook kant-en-klare pizza's voor je die je thuis in de oven kunt afbakken. Beleg je liever zelf je pizza? Bekijk dan hier onze glutenvrije pizzabodems eens! 

Zin om een keertje makkelijk te doen? Dat kan natuurlijk ook! Domino's werkt nauw samen met de NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging) en biedt glutenvrije pizza's aan met een glutenvrij keurmerk. Naast glutenvrij zijn de bodems lactosevrij. Ook veganistische pizza's behoren tot de opties. Kijk hier eens verder om meer te lezen over hoe ze de pizza's bereiden en kruisbesmetting tegengaan.   


Toevoegingen aan de lijst

Heb jij ervaring met andere pizzeria's waar je glutenvrij kunt eten? Wij horen het graag van je, zodat we onze lijst kunnen aanvullen. Laat een reactie achter op dit artikel of stuur even een mailtje naar [email protected]. Dat vinden we leuk! 


Veel plezier met de restaurants en vooral: buon appetito!

Reacties
Samantha Han
9 Mei 2018
Hallo Nicole,

Dat klinkt goed! Wij gaan hem aan de lijst toevoegen.

Groetjes,

Samantha
Samantha Han
9 Mei 2018
Hi Petra,

Bedankt voor je aanvulling, wij gaan hem er bij zetten. Wat zijn jouw ervaringen hier?

Groetjes,

Samantha
Nicole Janssen
8 Mei 2018
In Beilen bij Picolo Roma kun je ook heerlijke glutenvrije pizza eten. Wel een dag van tevoren bellen.
Petra
8 Mei 2018
Pizzeria Da Mario in Deventer
Bo de Lange
8 Mei 2018
Beste Sanne,
Leuke tip, ideaal voor als je eens lekker thuis wilt blijven en geen zin hebt om te koken! Ik heb hem erbij gezet ;)
Groetjes, Bo
Sanne
8 Mei 2018
Hoi hoi.
Dominos pizza heeft glutenvrije pizza in 2 smaken.
Dus elke stad met een dominos kan aan de lijst toegevoegd worden.

Ikzelf heb ze in Alkmaar en Schagen al gegeten
Laat een reactie achter