• Lorem ipsum

Bakery on Main

Bakery on Main Extreme Fruit & Nut Muesli
Bakery on Main
Extreme Fruit & Nut Muesli
Extreme Fruit & Muesli van Bakery on Main is een glutenvrije muesli en zit bomvol vruchten en noten. Een stevig ontbijt voor een goede start van je dag!
€6,99
Bakery on Main Nutty Cranberry Maple Muesli
Bakery on Main
Nutty Cranberry Maple Muesli
Nutty Cranberry Maple Muesli van Bakery on Main is een stevige muesli rijkelijk gevuld met cranberries en diverse noten. Voor een goede start van de dag!
€6,99
Bakery on Main

Wil je Bakery on Main producten kopen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wist je dat dit Amerikaanse merk is onstaan in een kleine bakkerij in de hoofdstraat - vandaar de naam Bakery on Main(street) - in Glastonbury, Connecticut? De missie was om heerlijke en unieke glutenvrije producten te maken. De producten zijn allemaal GMO-vrij en gemaakt van schone, natuurlijke ingrediënten. Gezond en lekker gaan harmonieus samen bij de producten van Bakery on Main! Probeer bijvoorbeeld eens Bakery on Main muesli of mueslirepen.

Welke Bakery on Main producten zijn hardlopers?

Bakery on Main granola is erg populair als glutenvrij ontbijt product! Bekijk de volgende producten eens:

 

Waarom Bakery on Main bestellen bij Glutenvrijemarkt.com?

Wij van Glutenvrijemarkt.com zijn altijd op zoek naar de lekkerste en beste producten. Wij proberen veel verschillende merken en verkopen aan de klanten alleen die van de beste kwaliteit. Daarom weet je zeker dat je bij Glutenvrijemarkt.com altijd goed zit. Daarbij hebben wij voordelige prijzen, scherpe acties, een goede klantenservice en bezorgen wij binnen twee werkdagen. Waar wacht je nog op?