• Lorem ipsum

Glutenvrij Noordwijk: bij deze strandtenten kun je terecht!

20 Aug 2018
door Lotte Damen

 

Bij de volgende strandtenten in Noordwijk kun je terecht voor glutenvrij

 

Alexander Beach

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard afrit 10

 

Cherish every sunset! Alexander Beach is het gehele jaar geopend en heeft zowel een Beach Bar, een gezellig terras en comfortabele bedjes op het strand! Zo kun je nog even lekker uitbuiken op het strand na jouw glutenvrije lunch of diner. Met glutenvrij eten en andere dieetwensen houdt het personeel graag rekening, zo lang je dit van tevoren vermeldt!

 

 

Beachclub O

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 106 (strandafrit 16-17)

 

Pure luxe in Noordwijk aan Zee! Voor een vakantiegevoel hoef je niet naar Ibiza, dit beleef je bij het stijlvolle Beachclub O. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch op het terras of op het strand en voor een diner in het mooie restaurant. Zij hebben glutenvrije opties, maar geef wel even van te voren door dat je komt!

 

 

Take2

Adres: Koningin Astrid Boulevard 101

 

Bij Take2 kun je 's ochtends genieten van een lekker bakje koffie en 's avonds van een biertje. Ook kun je terecht voor een glutenvrij ontbijt, lunch of diner! Wel even van tevoren reserveren. Handig om te weten: op het strand van Take2 richting Katwijk en ook bij de strandtent zelf, zijn honden het gehele jaar toegestaan. 

 

 

Tulum Tulum

Adres: Zeereep 104, afrit 21

 

Tulum is een vrij nieuwe gezellige strandtent in Noordwijk en is te bereiken via afrit 21, naast Witsand. Sinds dit seizoen is de strandtent iedere dag geopend voor zowel lunch als diner. De gevarieerde menukaart omvat verschillende vegetarische gerechten, pasta calamari en vlees gerechten. Ook glutenvrij eten is goed mogelijk! Kies ervoor om buiten plaats te nemen op de veranda, knus binnen bij de open haard of lekker op het strand!

 

 

Witsand

Adres: Zeereep 103, afrit 20

 

Witsand is een heerlijke relaxte strandtent waar je zowel 's middags als 's avonds goed kunt vertoeven. Neem plaats op het terras of lekker in het zand. Ze hebben diverse glutenvrije gerechten en ze hebben ook glutenvrij brood in huis! De risotto is zeker een aanrader!

 

Glutenvrije snacks of glutenvrij brood kopen in Noordwijk?

Glutenvrij bij Claudia is een winkel met een breed assortiment aan glutenvrije (voorverpakte en vers gebakken) producten voor mensen met coeliakie, maar ook voor iedereen die van gevarieerd, gezond en smaakvol eten houdt!

 

Een dagje strand combineren met een glutenvrije lunch of glutenvrij diner is dus zeker mogelijk! Kijk ook eens hier voor de glutenvrije mogelijkheden in Scheveningen!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter