• Lorem ipsum

Lijst glutenvrije producten: dit moet je altijd in je keukenkastje hebben staan!

7 Jan 2019
door Samantha Han

 

Let wel: verse producten staan voorop!

Om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, is het natuurlijk belangrijk om veel glutenvrije verse producten in huis te halen zoals groenten, noten & zaden, fruit en vers brood. Maar wanneer je bijvoorbeeld even minder tijd hebt om boodschappen te doen en om een voorraadje te hebben, is het ook handig om een aantal producten in huis te hebben die langer meegaan! Zo heb jij altijd mogelijkheden om een maaltijd op tafel te zetten of iets in te pakken voor een dagje eropuit. 

 

 

Deze glutenvrije producten moet je altijd in je keukenkastje hebben staan!

 

 

Glutenvrije pasta

Glutenvrije pasta mag niet missen in je keukenkastje! Maak je lekkerste pastagerecht als je familie komt eten, of flans even snel een bordje pasta met kant- en klare saus in elkaar als je weinig tijd hebt. Pasta kan altijd! Zorg er daarom voor dat je dit ook altijd in huis hebt. Glutenvrijemarkt.com heeft een groot assortiment glutenvrije pasta.

 

 

 

Glutenvrije bouillonblokjes 

Het is altijd handig om glutenvrije bouillonblokjes in huis te hebben. Dan kun je op een snelle en makkelijke manier heerlijke glutenvrije soepen en sauzen maken. Probeer de groentebouillonblokjes van Cenovis eens uit!

 

 

 

 

Glutenvrije soep uit blik of pak

Als je terugkomt van een drukke werkdag of een gezellig dagje weg, dan heb je niet altijd zin om te koken. Het is ideaal als je dan nog een blik of een pak glutenvrije kant- en klare soep in de kast hebt staan. Warm de soep even op in een pannetje en eet het met je favoriete glutenvrije brood.

 

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Sublimix witte saus

Deze saus mag niet ontbreken in je keukenkastje, want hij is multifunctioneel! Warm de saus op een giet het over je bloemkool, broccoli en asperges, of gebruik deze saus als basis voor je pastasaus.

 

 

 

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Kruidenmixen van Beltane

Met deze kruidenmixen maak jij de lekkerste gerechten. Niet alle kruidenmixen zijn glutenvrij en ook veel gemarineerde vleessoorten uit de supermarkt bevatten gluten. Daarom is het altijd handig om dezeglutenvrije kruidenmixen van Beltane in huis te hebben. Zo kun je op een simpele en glutenvrije manier je vlees, vis en groenten kruiden en maak je bijvoorbeeld de lekkerste lasagne, chicken tandoori of groenteschotel. 

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije mueslirepen 

Mueslirepen zijn makkelijk mee te nemen naar het werk, naar school of als je een dagje op stap gaat, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon thuis eten. Het is in ieder geval een lekker en voedzaam tussendoortje en het vult ook nog eens goed. Altijd handig om in huis te hebben dus.

 

 

 

 

Glutenvrije koekjes 

Een koekje bij de koffie, een koekje voor tussendoor, een koekje voor je gasten, koekjes moet je altijd in huis hebben! In een koektrommel blijven ze ook nog eens lang lekker. Glutenvrijemarkt.com heeft een heel groot assortiment met de lekkerste glutenvrije koekjes!

 

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrij meel of bloem

Het is altijd handig om een pak glutenvrij meel in je keuken te hebben staan. Bak dan wanneer je maar wil de lekkerste glutenvrije taarten, koekjes, cakejes en pannenkoeken.

 

 

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije havervlokken

Glutenvrije haver is super gezond! Het heeft gunstige voedingswaarden en bevat veel vezels. Je kunt havervlokken gebruiken om een lekkere glutenvrije ontbijtpap te maken, maar je kunt het ook gebruiken om heerlijke koekjes te bakken.

 

 

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije crackers en knäckebröd

Glutenvrije crackers en knäckebröd kunnen prima dienen als broodvervanger. Je kunt er goed mee ontbijten als je niet zoveel trek hebt en je kunt ze ’s avonds bij de borrel beleggen met je favoriete topping. Daarnaast kun je ze ook makkelijk meenemen als je op pad gaat. Genoeg redenen dus om te zorgen dat je altijd glutenvrije crackers in huis hebt! Bekijk het grote assortiment op onze website.

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrij beschuit 

Ook glutenvrij beschuit mag niet ontbreken aan de lijst glutenvrije producten. Dit is namelijk ook een prima broodvervanger en een perfect ontbijt als je niet zoveel trek hebt. Beleg het met iets zoets of juist met iets hartigs. Ga voor een meergranen variant of juist voor een naturel variant. Het is allemaal te vinden in ons assortiment.

 

 

 

Rijstwafels 

Rijstwafels zijn van nature glutenvrij en kunnen dienen als een gezond tussendoortje. Eet ze met je favoriete topping of eet ze gewoon naturel. Rijstwafels zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen naar het werk of naar school of als je een dagje op stap gaat. Zorg er dus voor dat je ze altijd in huis hebt.

 

 

Lijst glutenvrije producten | Glutenvrijemarkt.com

Allos Farm Vegetables groentespread

Wij zijn fan van de groentespreads van Allos! Een potje bevat voor minimaal 64% groente en bestaat verder ook alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Het is tegenwoordig best lastig om écht gezond broodbeleg te vinden, maar de groentespreads van Allos passen zeker in dat rijtje thuis! Deze groentespreads mogen dus niet missen in je keukenkastje.

 

 

 

 

Wat staat er in jouw keukenkastje?

Welke glutenvrije producten heb jij altijd in je keukenkastje staan? Deel het met ons! Laat je reactie achter onder dit artikel. We zijn erg benieuwd!

Reacties
Denise Schut
26 Jul 2019
We hebben er toevallig deze week een artikel over geschreven: https://blog.glutenvrijemarkt.com/zitten-er-gluten-in-gort/
Pien8erhoek
25 Jul 2019
Is parelgort ook glutenvrij? Ik kan het niet op jullie site vinden!
Marieke de Groot
18 Jun 2018
Oeps! We passen het gelijk even aan, Gras!
Gras
16 Jun 2018
Een na laatste alinea, eerste regel, storende fout, zout broodbeleg ipv zoet.
Laat een reactie achter