• Lorem ipsum

Wat is het lekkerste glutenvrije brood?

25 Jun 2018
door Samantha Han

 

 

Het bakken van glutenvrij brood blijft een uitdaging voor de bakker, want gluten zorgen er in brood voor dat het geheel luchtig en stevig wordt. De ontwikkelingen gaan echter erg snel en er zijn de laatste tijd dan ook een hoop smakelijke glutenvrije broden op de markt gekomen!

Een tijdje geleden vroegen wij aan onze volgers op Facebook welk glutenvrij brood lekker is. Tot onze vreugde kregen wij een hoop reacties binnen met verschillende favorieten! Bekijk hieronder onze top 7 aan lekkerste glutenvrije broden.De 7 lekkerste glutenvrije broden bij Glutenvrijemarkt.com

Yam

Het brood van Yam is de grote favoriet onder onze facebookvolgers! Wij hebben 6 verschillende soorten brood van Yam in ons assortiment. Dit zijn: desem-haverbrood, bruinbrood, licht meerzaden brood, donker meerzaden brood, rozijnenbrood en bruine bolletjes. Alle varianten zijn populair. Ken jij het brood van Yam nog niet? Dan is het zeker het proberen waard!

 


Schär

Ook het brood van Schär scoort hoog in de ranking. Schär is het grootste merk in glutenvrije producten en heeft dan ook een groot assortiment glutenvrij brood. De bekende meesterbakkersbroden zijn erg populair onder onze volgers. Naast de meesterbakkers broden zijn ook de volgende soorten populair: ciabatta rustica, meerkoren afbakbroodjes, bon matin (zoete broodjes), en het focacciabrood.

 


Genius 

Op de derde plaats staat het brood van Genius. Genius maakt heerlijke vers gebakken glutenvrije broden. Wij hebben 3 soorten brood van Genius in ons assortiment. Namelijk meerzaden brood, bruinbrood en rozijnenbrood.

 


Consenza

Het brood van Consenza wordt steeds populairder onder onze klanten en volgers. Consenza heeft een assortiment met meerdere afbakbroodjes en croissantjes en sinds kort hebben ze ook versgebakken brood. Consenza’s Bakery heeft verschillende soorten vloerbrood en daarnaast hebben zij ook verschillende pistolets en stokbrood.

 

 

Schnitzer

De vijfde plaats in de ranking is voor Schnitzer. Schnitzer staat bekend om zijn heerlijke afbakbroodjes. Onder onze volgers zijn vooral de baguettes en het teffbrood populair.

 


Happy Bakers 

Ook het brood van Happy Bakers was erg populair onder onze Facebookvolgers. Happy Bakers (voorheen bekend als I am Glutenfree) heeft heerlijke voorgebakken broden. Thuis hoef je dit brood maar 10 minuten af te bakken in de oven en dan heb je altijd heerlijk vers glutenvrij brood. Wij hebben vier verschillende broden van Happy Bakers in ons assortiment.

 


Semper 

Ook de afbakbroodjes van Semper krijgen een plekje in deze top 8. Ze zijn erg populair onder onze klanten. Semper heeft ook twee nieuwe soorten afbakbrood ontwikkeld, namelijk de rustieke afbakbroodjes. Ook deze zullen binnenkort in ons assortiment terug te vinden zijn.

 

Ook populair is brood van

  • Bakker Leo: bakker Leo bakt vers glutenvrij brood. De meest populaire varianten onder onze facebookvolgers waren het zonnebloempittenbrood, het witbrood en het bruine brood.

  • Gebaksjuwelier: bij het Gebakjuwelier kun je naast glutenvrij brood ook terecht voor heerlijke glutenvrije taarten, koekjes en gebakjes. Ook dit brood was populair onder onze Facebookvolgers.

 

 

Toch liever zelf bakken?

Vind jij glutenvrij brood lekker, maar bak jij je brood toch liever zelf? Bekijk dan de volgende artikelen voor leuke recepten en tips!

 

Reacties
Trix
8 Mar 2019
over welk brood heb je het Gina? Dat kan ik namelijk niet uit je bericht opmaken.
Gina Roos
2 Jul 2018
Ik heb eerst verschillende merken geprobeerd. Ook zelf bakken nou lieve mensen mijn mening. Niet te vreten hoor maar dat is mijn mening.Heb het zefs aan gebracht in het J.B.Z. ziekehuis in Den Bosch.En die hebben dat in hun arsortiment opgenome. Het kan ook niet anders het is een overheerlijk prduct.Ik koop geen andere meer.Vriendelijke groet Gina Roos
Laat een reactie achter