14 Apr 2020

Glutenvrije broodmix: ontdek de verschillende soorten in ons assortiment!

Een goede broodmix is onmisbaar in een glutenvrije keuken! Maar smaken lopen heel erg uiteen. Niet iedereen vindt dezelfde broodjes lekker. Gelukkig hebben wij een groot aanbod aan lekkere glutenvrije broodmixen, zodat er voor ieder wat wils is.

Nu vraag je je waarschijnlijk af: waar bestaat dat grote assortiment aan broodmixen van Glutenvrijemarkt.com dan uit? Lees nog even verder, dan ontdek je het vanzelf!

De glutenvrije broodmixen van Glutenvrijemarkt.com

Witte broodmixen

Als eerste zijn er de witte broodmixen. Dit zijn broodmixen met een laag gehalte aan vezels. Dit maakt het brood lekker zacht en zoetig. Veel kinderen houden erg van wit brood. De volgende broodmixen zijn geschikt voor het bakken van wit brood:

Bruine broodmixen

Toch op zoek naar de bruine broodmix variant? Daar is voldoende keus in! Onderstaand vind je een overzicht van ons assortiment bruine broodbak mixen.

Meergranen broodmixen

Een lekker meergranen broodje is altijd genieten, en al helemaal als je ‘ m zelf maakt! Waag je eens aan één van deze heerlijke broodmixen van diverse merken.

Vezelrijke broodmixen

Voldoende vezels is altijd een goed eigenschap van een lekker vers brood. De vezels zorgen namelijk voor een goede darmwerking èn zorgen ook nog voor een vol gevoel. Lekker de keuken in dus!

 

Biologische broodmixen

Je hebt ze al voorbij zien komen, maar natuurlijk zetten we dan ook alle biologische broodbak mixen voor je op een rijtje. De keuze is reuze!

 

Overige

Voor wie eens wat anders wil proberen, ga eens voor een haverbrood of gebruik een broodmix op basis van quinoa!

Hele assortiment bekijken?

Ga dan naar glutenvrijemarkt.com en neem eens een kijkje bij alle producten.

Wat is jouw favoriete broodmix? Deel het met ons!

Reacties
Dat klinkt als een interessante combinatie! :)
Vivian - 22 Apr 2020 - 10:13
Mijn favoriete broodmix is een een mix van 150 gr Schär dunkel, 150 gr Consenza broodmix bruin, 120 gr maismeel Peaks en 80 gr boekweitmeel Peaks.
Vraag me niet hoe dit jaren geleden is ontstaan.

Gert
Gert Bootsman - 21 Apr 2020 - 19:37
Laat een reactie achter