• Lorem ipsum

Nieuw! Notenpasta's van Crack'd

12 Nov 2020
door Eva, Vivian

Over Crack'd:

De producten van Crack'd komen uit een kleine fabriek in Dobritsj, Bulgarije. Daar vond een ondernemer zijn passie tussen de walnootbomen en hazelnootstruiken op de notenplantage van zijn familie. Jaren later is zijn passie uitgegroeid tot een geliefd en winstgevend bedrijf in noten- en zadenpasta's.

Alle pasta's zijn biologisch; vroeger simpelweg omdat er geen chemicaliën gebruikt werden, maar tegenwoordig ook écht gecertificeerd met het Europees Biologisch Keurmerk.

Het hebben van een onderneming in Dobritsj is niet makkelijk. Veel jongeren trekken naar de grote steden, waardoor het steeds lastiger is om personeel te vinden. Maar de liefde voor de familieplantage en de stad houden de onderneming daar.

Met ons nieuwe merk Crack'd help je de regio in Bulgarije en ondersteun je de lokale bevolking van Dobritsj.

Producten:

We hebben een leuke selectie van Crack'd in ons assortiment toegevoegd, bestaande uit diverse soorten pindakaas, notenpasta's, zadenpasta's en tahin.

Pindakaas:

Smooth Pindakaas - Smeuïge pindakaas zonder stukjes pinda. Heerlijk voor op brood, op rijstwafels of als basis voor recepten.

Crunchy Pindakaas - Heerlijke crunchy pindakaas met kleine stukjes pinda. Biologisch, glutenvrij en met maar één ingrediënt: pinda's! Ook heerlijk in bijvoorbeeld zelfgemaakte pindasaus.

Gezouten Pindakaas - Glutenvrije pindakaas met Himalaya zout. Deze biologische, glutenvrije pindakaas bevat alleen pinda's en een beetje zout. Heerlijk op brood of een rijstwafel!

Spicy Pindakaas - Voor wie wel eens wat anders wil. Deze pindakaas is heerlijk smeuïg en bevat als verrassende element: pittige cayanne peper. 

Volkoren Pindakaas - De volkoren pindakaas van Crack'd is gemaakt van hele, ongepelde pinda's. Biologisch, glutenvrij en met slechts één ingrediënt: pinda's!

Notenpasta's:

Hazelnootpasta - Hazelnootpasta van Crack'd. Biologisch, glutenvrij en gemaakt van 100% hazelnoten. 

Walnotenpasta - De walnotenpasta van Crack'd is biologisch én glutenvrij. Het bevat maar één ingrediënt: walnoten.

Amandelpasta - Heerlijke amandelpasta gemaakt van 100% amandelen; Biologisch en glutenvrij.

Crunchy Amandelpasta - Crunchy amandelpasta van Crack'd. Deze glutenvrije, biologische amandelpasta met stukjes amandel bevat maar één ingrediënt: amandelen. Lekker op brood of door de havermout.

Cashewpasta - Biologische cashewpasta van Crack'd met maar één ingrediënt: cashewnoten. Lekker op brood of een cracker!

Zadenpasta's:

Hennepzaadpasta - Biologische, glutenvrije pasta gemaakt van hennepzaad. Rijk aan eiwitten en vezels. Lekker op brood, crackers of door de havermout.

Zonnebloempittenpasta - Glutenvrije, biologische zonnebloempittenpasta van Crack'd. Rijk aan eiwitten en vezels. Lekker op brood of een cracker! Of als basis voor dit recept voor glutenvrije satésaus.

Pompoenpittenpasta - Glutenvrije, biologische pompoenpittenpasta van Crack'd met alleen pompoenpitten. Deze pasta heeft een lekkere, nootachtige smaak. Heerlijk op een cracker, brood of rijstwafel. 

Tahin:

Zwarte Tahin - Biologische, glutenvrije tahin gemaakt van 100% zwarte sesamzaden. Geschikt als broodbeleg, maar ook lekker bij shoarma en falafel.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter